Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan å matche et Rim til en bil

For å matche felg til bilen din, må du ta hensyn til to ulike tiltak for presisjon. Du må måle diameteren på din fabrikk felger, samt bredden, slik at dine felger vil samsvare med dekkene riktig. I tillegg til å ta målinger av felger, må du ta tre forskjellige dekk målinger for å sikre en forsvarlig kamp. Disse målingene er seksjonen bredden av dekket, seksjon høyde og dekkets felgdiameteren. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Plukk opp målebånd og bekrefter bredden på felgen ved å måle overfor sentrum fra den ene siden av felgen til den andre;. rekord som måling i inches
2

Finn ut diameteren på felgen ved å plassere målebånd på sporet der dekket perle situates. Vikle målebånd rundt den ytre dekk felg og trekke en tomme fra målingen du ta for å få nøyaktig måling. Registrere denne målingen i inches.
3

Se på siden av dekket ditt og din vil finne en rekke tall og bokstaver. Disse tallene og bokstavene henviser til dekk målinger. For eksempel indikerer P205/40R14 en personbil med et dekk seksjon bredde på 205, en del høyde på 40 og en kant diameter på 14 inches.
4

Match dine felger til bilen din i henhold til målinger tatt. Alle felger godkjent for å passe dine dekk målinger og linje opp med rim målinger på bilen din vil fungere, er så lenge felgene godkjent for størrelsen og vekten på bilen. Sjekk bilen din eiere manualen før du kjøper et sett med felger å lære størrelse og vekt. Sjekk alltid med forhandler eller selger av felgene om størrelse og vekt godkjent for felgene også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97891.html

Previous:
Next:

felger