Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Cragar hjulmomentene Spesifikasjoner

The Cragar Corporation er en stor og kjent produsent av hjul. For mange biler, har Cragar mange stiler av tilpassede hjul. Siden hjulene er laget av spesielle legeringer, må det utvises forsiktighet når stramme hjulmuttere. Under-stramme eller over-stramme nøtter kan deformere hjulet eller få den til å løsne og slites ut slepe hull. Av denne grunn, det er viktig at du får de riktige spesifikasjonene fra Cragar og bruke en momentnøkkel til stram ned hjulene. Innhenting Torque Informasjon

Først må du få riktig moment spesifikasjon for hjulet ditt. Tusenvis av forskjellige hjul finnes, og Cragar har en spesifikasjon for hvert hjul. Kontakt Cragar selskap med din stil og modellnummer på hjulet. En annen kilde til informasjon er din lokale forhandler som selger Cragar hjul. De kan ha tekniske manualer på hjulet ditt, og kan være i stand til å gi informasjon.
Riktig verktøy

ha riktig spesifikasjonen er bare halve kampen. Den andre halvparten er å vite hva du skal gjøre med det. Du må ha en momentnøkkel, og vet hvordan du bruker den riktig. De fleste momentnøkler komme med en brukerhåndboken for å lære deg hvordan du bruker den. Hvis du er usikker på dette, kan en lokal kvalifisert dekk installatøren hjelpe deg montere hjulene.
Torque Sequence

Alle dekk mekanikere vet korrekt dreiemoment sekvens. Du trenger ikke skru ned et øre hele veien, og deretter gå videre til den andre. Dette er en sikker-brann måte å deformere et hjul. Du må ta med dreiemoment opp sakte og gradvis. Plasser et øre på tolv posisjon. Stram den til fem fot-pounds. Flytt på tappen på fem posisjon. Stram det ned til fem fot-pounds. Gå videre til slepe på ti posisjon. Hold deg i bevegelse rundt hjulet, strammer hver lug i et kryss og tvers mote. Arbeidet med å øke fem fot-kilos intervaller, inntil riktig moment spesifikasjonen er nådd. Hvis du er usikker på fremgangsmåten, kan en kvalifisert mekaniker eller hjulet tekniker hjelpe deg.
Riktig Lug Nuts

Stock fabrikken hjulmuttere kan ikke arbeide på en Cragar custom wheel. Mutteren kan være for små eller har feil konisk vinkel på anleggsflaten. Bruk av feil størrelse eller form av lug mutter vil ødelegge hjulet. Oppsøke eksperthjelp av Cragar i dette området. De vil være i stand til å fortelle deg hva hjulmuttere er passende for dine hjul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97807.html

Previous:
Next:

felger