Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Slik gjenoppretter Lettmetallfelger

Lettmetallfelger kan ikke bare gjøre bilen din ser bra ut, men de kan også tilføre verdi og et snev av personlighet. Men riper eller eldre ser felger kan ta bort fra bilens generelle utseende. Hvis felger begynner å se litt datert fra forvitring, dempe utslett eller ulykke skade, kan du gjenopprette dem for mye mindre penger enn fagfolk kostnad. Du trenger
Wheel renere
Paint tynnere
Spot kitt
240 og 400 sandpapir
Block for slipepapir eller bormaskin med pusseskiven
Grov smergellerret
white spirit
Primer
Color strøk
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør felger med varmt vann og hjulet renere eller et mildt rengjøringsmiddel for å fjerne overflødig silikon dekk protectant, smuss og skitt. Starter med squeaky ren felger kan gi deg en idé om nivået på restaurering må du gi til legering dine felger.
2

Bruk en tynner for å fjerne malt belegg på alu felger, hvis de er malt og ikke polert. La malingen tynnere å sitte i 10-15 minutter før du tørker av med en myk klut eller fille. Fjern overflødig maling med stålull.
3

Bruk en flekk kitt for å fylle i riper og mangler i felgene. Bruk 240 sandpapir for å fjær området rundt riper før du påfører sted kitt. La massen tørke helt, og følger opp med 400 sandpapir for å sørge for at overflaten er helt glatt. Ta felger til et verksted om de har svært store riper, manglende biter eller sprekker.
4

Fest en sliping plate til en drill for å fjerne den gamle klarlakk, er hvis felgene polert. Oppfølging med en grov smergelpapir langs ytterkanten til overflaten er glatt. Sørg for å polere etter korn for å unngå å skrape felger.
5

Fjern overflødig olje og skitt fra felgene med white spirit før ommaling. Granske felger nøye for å unngå chips i det nye laget med maling.
6

Påfør to til fire strøk med primer til felgene, la hvert lag tørke helt før du går videre til neste. Fjern bobler eller feil ved våtsliping felgene mellom lag med primer. Bruk 400 sandpapir for dette trinnet. La primeren tørke og betale for minst 1-2 timer, eller mer hvis det er kaldere eller klart utenfor.
7

Støv på to til fire strøk av fargen pelsen, slik at hvert strøk tørke helt før du flytter til den neste. Gjenta de våte sliping mellom hvert strøk, om nødvendig, så la fargen strøk tørke i minst 6-8 timer.
8

Påfør klarlakk til felgene på samme måte som primer og fargen pelsen. Tillate alle lag tørke, deretter bruke en kvalitet voks til buff felgene til en skinne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97780.html

Previous:
Next:

felger