Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Typer felger

Før 2010, felger standard hjul der laget av stål. Bil hjul i dag kommer i en rekke ulike materialer og størrelser fra legering, forgylte og krom i størrelsene 15-28 inches i diameter. Tenk på bilen du kjører når du kjøper felger, som felgene kan endre bilens ytelse og håndtering. Steel

Steel felger er det billigste alternativet, og en av de mest holdbare alternativer. Men felger stål er tyngre enn sine legering kolleger, som veier tre ganger så mye aluminium, den primærmetall i lettmetallfelger, ifølge Smart Cycles. Vekten har forårsaket disse felgene å bli erstattet av lettmetallfelger på moderne biler.
Alloy

lettmetallfelger er en kombinasjon av ulike typer metall, med primærmetall være aluminium. Aluminium som brukes i Aluminiumsfelger tillater dem å være lette og dermed best for ytelse. På noen biler for show, kan gull og sølv platekledning søkes om en overdådig finish.

Chrome

Chrome hjul er ikke solid krom men en belegget over valg av hjulet. Krom felger brukes for show biler og sportsbiler for en fancy finish. Chrome legger ingenting for å øke ytelsen, men gir hjulet en blankere finish. Chrome hjul kan ripe lett, så bruk chrome hjul i sol og tørt vær, og har en back-up sett med felger for snø og regn.
Farger og spinnere

For å gjøre felger mer oppsiktsvekkende, kan en farget finish legges til eller felgene kan gjøres for å spinne. Farger som hvit, svart og rød blir ofte brukt for å matche hjulet til bilens farge. Spinnende hjul vil spinne mens bilen er i bevegelse og i en kort periode når bilen har stoppet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97911.html

Previous:
Next:

felger