Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan kan jeg sette Chevy hjul på en Ford?

Bil og lastebil hjul kommer i alle slags forskjellige størrelser og stiler. Hvert hjul har et boltemønster boret inn i den, som er spesifikk for det kjøretøyet. Disse bolt mønstre ikke ofte crossover, så hvis du har hjul fra en Chevrolet, vil bolt mønster ofte ikke fungerer på en Ford kjøretøy. For å løse dette problemet, kan du installere et sett med hjul adaptere. Disse vil endre bolt mønster på Ford å matche din Chevrolet hjul. Installere et sett tar rundt to timer. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Chevrolet Ford wheel adapter kit
1/2-tommers momentnøkkel
4 1/2-inch vinkelsliper med metall cut-off hjul
Vis flere instruksjoner
en

Løft Ford opp på et sett av fire jack står med i uttaket slik at alle fire hjul befinner seg over bakken. Ta hjulene ut av Ford med dekk jern og sett dem til side.
2

Installer hjulet adaptere bort på Ford med spesielle hjul kabelsko følger med hjulet adapter kit. Mark gjengene på Ford hjulet stenderne med maling markør, slik at en linje på toppen av hjul-tappene. Fjern hjulet kabelsko og adapter.
3

Sett hjulet ørene på nakne Ford rotoren for hånd. Sett kanten av cut-off hjul på jeksel ved merket du gjorde i trinn 2. Klipp av trådene på Ford stud på at mark ved hjelp av vinkelsliper, deretter fjerne hjulet kabelsko med dekk jern.
4

Sett hjulet adapteren på Ford hub. Installer tre av de mutrene på adapteren med dekk jern og verifisere at adapteren er sentrert på rotoren og knutepunkt, og at ingen tråder på Ford studs stikke opp forbi overflaten av adapteren. Deretter installerer de resterende to mutrene på adapteren og trekk dem ned til 90 ft /lbs med 1/2-inch momentnøkkel.
5

Installer Chevrolet hjulet på adapteren med dekk jern . Senk Ford ut av bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97811.html

Previous:
Next:

felger