Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvor å Endre Fra 17 tommers felger til 16 tommers felger

Wheels er en av de mest definerende aspekter av en bil eller lastebil utseende . De er også tilgjengelig i en rekke størrelser , fra så lite som 13 inches til så store som 21 inches og enda større . Ofte er kjøretøy med 16 -tommers hjul oppgradert til 17-tommers hjul , men det kan være ønskelig å returnere hjulene til den opprinnelige 16-tommers størrelse . Dette er relativt enkelt å gjøre , men du må sørge for at den ytre diameteren på hjul og dekk pakke forblir den samme , slik at det ikke er noen problemer med speedometer lesing feil. Du trenger
Floor jack
Tire jern
Vis flere instruksjoner
en

fjerne den gamle hjul. Først løsne slepe nøtter for hjulene . Skyv et gulv jack under bilen og løfte den på fabrikken jekkpunktet . Rådfør deg med bruksanvisningen for riktig prosedyre .
2

Finish fjerne slepe nøtter og deretter fjerne den gamle hjul og dekk . Skyv den nye hjul og dekk på bilen . Træ de slepe nøtter på for hånd og stram dem med hjulmutternøkkel .
3

Senk bilen og finish stramme mutrene med produsentens spesifikasjoner. Dette vil vanligvis være rundt £ 90 /ft, men kan variere fra lag å gjøre . Gjenta trinnene over for de resterende hjørnene av bilen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97907.html

Previous:
Next:

felger