Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Fordelene av stål vs Alloy Wheels

En av de eldgamle valg som møter de som ønsker å endre sin bil er avgjørelsen mellom stål og lettmetallfelger. Stålfelger er generelt sett på som et røverkjøp-kjelleren standard problemet funksjonen, mens aluminium lettmetallfelger blir sett på som en premie eller ettermarkedet alternativ. Ser på dette hjulet valg gjennom at objektivet, derimot, kan begrensende, og man må vurdere fordelene av både stål og aluminium lettmetallfelger for å gjøre en smart kjøp beslutning. Håndtering

aluminium lettmetallfelger er et lett alternativ til stålfelger og tilbyr en to-fold fordel på grunn av sin lette. Lettvektshjul redusere uavfjæret vekt, noe som gir bilen mer smidige kjøreegenskaper og også lar hjulene til mer nøyaktig spore i løpet road ufullkommenhet, økende trekkraft. Lettere hjul også redusere roterende massen, noe som gir bilen en illusjon av å ha mer hestekrefter siden motoren er å snu mindre masse å flytte bilen.
Off-Road

Off -Road entusiaster trenger en slitesterk og repareres hjulet. Aluminium legering hjul kan tilby en fordelen av lav vekt, men aluminium er dyre å reparere. Stålfelger kan bøyes tilbake på plass siden metallet er svært smidig. Aluminum fatigues over tid og alle banker som en aluminiumsfelg tar bringer den nærmere tretthetssvikt. I tillegg må dings bli maskinert ut av aluminium, noe som kan bli kostbart for off-road entusiaster som ofte banke sine hjul på steiner og harde avsatser.
Vinter Bruk

Vinter kjøring bringer et spesielt sett av hensyn til felger. Veisalt og snø kan bære forurense som skader finishen på aluminium lettmetallfelger, noe som gjør dem ser falmet og kjedelig over tid. Dem som ofte kjører i snø bør vurdere dette før du kjøper aluminium lettmetallfelger. Mange kjøper en spesiell sett med hjul for vinteren, slik at de kan kjøre vinterdekk;. Et komplett sett av aluminium lettmetallfelger er også dyrere enn en tilsvarende komplett sett med stålfelger
Aesthetic

Visuell appell er en stor grad subjektive diskusjon, men det er noen saklige hensyn å ta når det gjelder valget mellom stål og aluminium lettmetallfelger. Aluminiumslegering er iboende stive karakteristikker tillate flere intrikate design som kan appellere til spesifikke smak. Man må også tenke på at fortauskant dings og jettegryter kan alder aluminium lettmetallfelger, som krever en kostbar recasting. Stålfelger kan bli oppdatert med nye hjulkapsler, noe som gjør dem vises ny, selv etter år med urban bruk og ufullkommen lukeparkering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97836.html

Previous:
Next:

felger