Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Kompatibel felger for en 2005 Ford Ranger

The Ford Motor Company produserer en rekke merker, inkludert Ford, Lincoln og Mercury. Ford har produsert den Ranger siden 1983, og en av de mest populære måter å endre stilen av lastebilen er å endre dekk felger, som kommer i en rekke størrelser, stiler og materialer. Felger varierer i pris fra under hundre dollar til flere tusen dollar. Hjulet åpninger på en Ford Ranger er store, slik at de kan romme felger større enn standarden på enten 15 eller 16 inches. DBL-G 105 Felger

En high end passelig rim, de DBL-G 105s er krom, og kommer er størrelsene 18-22 inches. Hjulene kommer standard med fire og fem skruehull, men de kan tilpasses for den enkelte bolt mønstre. Farger er svart, grå, gunmetal og krom, selv om fargen kan også tilpasses lastebil. Stilen mønster av felgen er seks eiker, noe som gir felgen et komplett look, uten mye tomrom, for eksempel på en fem-eikers felg. Chrome hjul er dyrere enn malte hjul på grunn av den dyre prosessen med chroming. Felgen i seg selv er ikke laget av krom, men heller bestrøket eller belagt i krom etter aluminium basen er forfalsket.
Pacer 162m _Aluminum Mod Felger

Bare tilgjengelig i en polert finish, Pacer er aluminiums felger er mindre enn DBL-G 105s, med tilgjengelige størrelsene måler mellom 14 og 16 inches. Dette vil påvirke ytelsen og håndtering av lastebilen mindre enn den større felg, som vil øke høyden på lastebilen svakt. De 162Ms er en full-faced rim, så det er svært få åpninger. De er tilgjengelige i fem-, seks-og åtte-hulls bolt mønstre. De 162Ms er en moderat priset rim.
TIS 17 Felger

En høyere end rim nærmere DBL-G 105S, felger TIS 17 har færre egendefinerbare alternativer. De kommer i fem-, seks-og åtte-hulls bolt mønstre, og to størrelser: 20 og 22 inches. Den eneste tilgjengelige farge er krom med svart, og ansiktet har sju eiker og en masse åpen plass. Jo større størrelsen på dekk hjelper med bakkeklaring, så de som ønsker å gå av veien eller over humpete terreng med sin lastebil vil være mindre sannsynlig å nå bunnen, eller skrape understellet på sin lastebil på ujevne veier. Jo større dekkdimensjon, spesielt bredere dimensjon av dekket, vil bidra med trekkraft, for de kjører på ustabile veier fulle av snø eller gjørme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97928.html

Previous:
Next:

felger