Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan passer 18-tommers felger på en 1992 Mustang

Installere et større sett med lettmetallfelger på en 1992 Mustang er en vanlig oppgradering, spesielt hvis bilen har blitt modifisert med en ytelse fjæring og kraftigere motor. Større hjul ikke bare se bedre ut, de lar deg å passe bredere, lav-profil dekk for en økning i håndtering. Når du installerer 18-tommers hjul på en Fox-body Mustang (som denne generasjonen kalles), er det viktigste å sørge for at dekkene er riktig profil og vil ikke gni på karosseriet. Instruksjoner
en

Finn hjul du vil. Det er mange selskaper som selger hjul som passer på en '92 Mustang. Når du har hjul, har de riktige dekkene installert på dem av en profesjonell dekk butikk. For eksempel, hvis du installerer 18-by-8.5-tommers hjul foran og 18-av-10-tommers hjul på baksiden, vil du ønsker å bruke en 245/40-18 dekk foran og en 285/30 -18 dekk på baksiden. Profilen på dekk vil imidlertid endre seg avhengig av den eksakte bredden på hjulet du bruker.
2

Park Mustang på et flatt underlag og satt i nødbremsen. Sett bilen i gir eller i "Park" hvis den har en automatisk girkasse. Løsne lug nuts på de eksisterende hjul med en hjulmutternøkkel.
3

Løft Mustang med et gulv jack og senk den ned en jack stå. Gjenta denne prosessen for de tre andre hjørnene av bilen til alle fire hjørner er støttet av bukker. Fullfør fjerne slepe nøtter og hjulene.
4

Skyv den nye 18-tommers hjul på navene på alle fire hjørner. Tre på slepe nøtter for hånd og stram dem med hjulmutternøkkel. Spinn hjulene rundt for å sørge for at de ikke kommer i kontakt med noen av brems eller suspensjon komponenter.
5

Senk Mustang tilbake til bakken ved først å løfte det med gulvet jack og deretter skyve bukker ut av veien. Senk bilen til bakken. Fullfør stramme mutrene med en momentnøkkel til 85-105 ft-lbs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97770.html

Previous:
Next:

felger