Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan til Mount Falken Hanabi Felger

Falken er et navn som er vanligvis forbundet med dekk. Men gjør Falken lage et hjul kalt Hanabi primært designet for japanske sport kompakte biler. Installere et sett av Hanabi felger er ikke annerledes enn å installere hjul laget av noen andre hjulet maker. Denne artikkelen forutsetter at du har de riktige dekkene montert på hjulene, som vil avhenge av hvilken type kjøretøy du installerer dem på. Du trenger
Floor jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Momentnøkkel
Falken Hanabi felger
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen på et flatt underlag. Sett i nødbremsen og plasser overføring i gir eller i "Park" hvis det er en automatisk.
2

Løsne mutrene for eksisterende hjul. Løft bilen på ett av hjørnene med et gulv jack på den aktuelle jekkpunktet. Rådfør deg med bruksanvisningen hvis du er usikker på plasseringen av jekkpunktet. Senke bilen på en jack stå.
3

Finish fjerne lug nuts. Skyv hjul og dekk ut av navet og sette den ut av veien. Skyv Falken Hanabi rim med et dekk montert på den på navet. Træ de hjulmutrene på hjulet studs. Snurr hjulet for å sikre at det ikke er interferens mellom hjulet og noen av delene på bilen som bremsekalippernes, hub og hjuloppheng.
4

Nedre bilen ut av støttebenet ved å løfte bilen med gulvet jack og deretter flytte jack skiller seg ut av veien. Deretter senke bilen. Gjenta prosessen over for de resterende tre hjørner av bilen.
5

Trekk til hjulmutrene for alle hjulene med en momentnøkkel når bilen er tilbake på bakken i alle fire hjørner. De fleste biler bruker en lug dreiemoment på rundt 90 ft-lbs. Sjekk brukerhåndboken eller med produsenten av bilen din hvis du er usikker på hvor tett slepe nøtter bør være.
6

Kontroller montering av hjulet når bilen er senket til bakken ved å kjøre hånden din mellom dekk og karosseri for å sikre at de nye hjulene ikke skaper interferens med karosseriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97769.html

Previous:
Next:

felger