Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Paint Factory Wheels

Maleri fabrikken hjul er et billig alternativ til å kjøpe nye hjul eller felger. Hjul, ikke dekk, kan males for å gjenopprette det opprinnelige utseendet, reparere riper eller gi hjul et nytt utseende. Maleri fabrikken hjul er en prosess som kan ta flere timer å fullføre, med tilstrekkelig tørketid blir tillatt mellom strøk med maling. Typisk spraymaling kan ikke brukes til å male fabrikken hjul. Du trenger
Høy temperatur eller rim maling
Høy temperatur eller rim klarlakk maling
Maskeringstape
avis
Brill-O pad
Degreaser
Tøybleier
Bil jack
Vis flere instruksjoner
en

Hev bilen på jekken og fjerne hjulene. Hvert dekk må fjernes før maling fabrikken hjul.
To Vaske hjul fjerner skitt på overflaten.

Vask fabrikken hjul med såpe og vann. Med såpe og vann, fjerne alt rusk og skitt fra fabrikken hjul. Ikke alle veien fett vil gå av med denne første vask. Tørk av med en klut bleie og la det tørke helt.
3

Avfett hjulene. Spray avfettingsmiddel rikelig på alle fabrikken hjul. Avfettingsmiddel fjerner road smuss og skitt som kan bli liggende igjen etter en god vask med såpe og vann. Skyll med vann etter avfetting. Tørk av med en klut bleie og la tørke.
4

Scuff den gamle malingen med en Brill-O pad. Et metall Brill-O puten kan brukes til å fjerne en hvilken som helst varig smuss og for grov opp fabrikken maling. Roughing malingen forbereder fabrikken hjulet til å akseptere ny maling. Skyll overflødig skitt av dekket. Tørk av med en klut bleie og la tørke.
5 teipet-on avisen beskytter dekk fra maling.

Tape av dekket. Påfør maskeringstape til kanten av fabrikken hjulet eller felgen. Tape avis på plass for å beskytte dekket fra maling.
6

Påfør høy temperatur eller rim maling. Hold boks spraymaling 10 til 12 inches fra overflaten av fabrikken rattet og spray med lange jevne bevegelser. Ikke nøl med når du passerer over hjulet med maling, da dette kan føre til en flom av maling på ett bestemt område. La malingen tørke i 20 til 30 minutter mellom hvert strøk. Tre til fire strøk bør påføres før slik at malingen tørke i flere timer.
7

Beskytt ny maling med høy temperatur eller rim klarlakk maling. Klarlakk kommer i høyglans, semi-gloss eller flat. Avhengig av hva ser du går for, velge den stilen som passer. Spray klarlakk på samme måte som felgen maling med lange, passerer selv. La klarlakk tørke i 10 til 20 minutter mellom programmer.
8 maskeringstape bør fjernes når malingen fortsatt er klebrig eller litt våt.

Fjern maskeringstape og avis. Vent 10 minutter etter siste klarlakk programmet for å fjerne maskeringstape og avis. Hvis fabrikken hjul får tørke, kunne maskeringstape ta litt maling av med det når fjernet. Hvis teipen fjernes når klarlakk er litt våt, men klebrig, maling mer sannsynlig å holde seg på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97889.html

Previous:
Next:

felger