Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Repaint aluminiumsfelger

Maleri eller males aluminiumsfelger kan gjøres et par måter. Du kan rett og slett sand og rengjør hjulene for å fjerne gammel maling og skitt, og deretter bruke en aerosol spray maling produsert spesielt for metall, for eksempel RustOleuam. Dette er en rask og billig fremgangsmåte. Eller, for å oppnå en varig, profesjonelt utseende finish, kan du utføre pulverlakkering selv. Når begrenset til profesjonelle metall avslutninger, er det nå hjemme-bruk produkter tilgjengelig som kombinert med noen få husholdningsartikler kan gi en solid og pen pulverlakkert overflate for aluminium eller andre metallgjenstander hjul. Du trenger
Box
Metal kleshengere og kroker
Maling remover
Mineral ånder
Såpe og vann
Kluter eller filler
Emery klut
Sand papir
Wire pensel
Plastic sheet
Høy temperatur maskeringstape
Ovn med stativ
Powder maling
Spray pistol
Gummi hansker
Øyevern
støvmaske

Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulene fra bilen og dekkene fra hjulene.
2

Rengjør hjulene og strippe noen gamle malingen. For umalte hjul brukes en rustfjerner, maling tynnere eller mineraler brennevin og Emery klut til våt sand metallet. Påfør væsken liberalt til pussesvamp og sand hjulet. Skyll grundig med såpe og vann, og tørk av med en klut og liten mengde white spirit. La det tørke. For malte hjul, fjerne maling med en maling remover, tynner eller terpentin. Påfør væsken med en klut, soaking hjulet før du fjerner maling med en stålbørste og deretter smergellerret. Rengjør med såpe og vann, tørk av med white spirit og la tørke. En fin-sandpapir kan brukes etter tørking for å fjerne eventuelle gjenværende maling og å lage en glatt finish.
3

Lag et maleri bås ved å bruke en pappeske stor nok til å imøtekomme dine hjul , ett av gangen. Suspendere boksen etter innlegg fra bjelke eller tømmer i garasjen ved å sette inn en lang, metall krok gjennom toppen av boksen. Sett inn en lengre og solid metall stang og krok gjennom toppen av boksen som strekker seg om lag en fjerdedel av avstanden fra toppen inn i boksen. Dette er hvor du vil henge hjulet til å male det. Noen kits gi kroker. Legg inn aviser eller plast på gulvet under boksen.
4

Dekk til alle områder av hjul som du ikke ønsker malt med en høy temperatur maskeringstape. De fleste pulver-belegg kits gi båndet.
5

Hook hjulet på baksiden, med utsiden av hjulet mot deg.
6

Fyll koppen i ryggsprøyten med pulver i den fargen du velger, og spray hjulene. Påfør et jevnt lag. I motsetning til flytende maling, vil pulverlakk ikke løpe og kan påføres med en tykkere pels. Praksis på et lite stykke metall for å venne seg til spray pistol søknad særegenheter.
7

Fjern stativene fra din ovn eller brødrister ovnen og Forvarm ovnen til 400 grader F. Du vil ønske å bruke en ovn anskaffet spesielt for formålet av pulver-maling herding, eller andre industrielle anvendelser. Ikke bruk en ovn som du også bruker til matlaging. Du kan finne store brødrister ovner på kjøpesentre eller garasje salg. Et gammelt kjøkken ovn kan bli funnet på garasje salg eller i junk meter.
8

Plasser malt hjul, med baksiden ned, på ovnen rack og sette den inn i ovnen. Sjekke fremdriften av herdeprosessen noen få minutter å merke seg når pulveret har slått til en gel-lignende konsistens. Den vil vises skinnende og vått. På dette punktet, sette en timer eller i 20 minutter. Tillate hjulet til å kurere i 20 minutter før du tar. La hjulet for å kjøle og maling jobb er fullført for dette hjulet. Gjenta prosessen for de tre andre hjulene på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97888.html

Previous:
Next:

felger