Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan resirkulere aluminium Felger

Aluminium er en av de metallene som er mest resirkuleres i USA, vanligvis i form av aluminiumsbokser. I 2009 ble om lag 57 prosent av dem resirkuleres. En av grunnene til at aluminium gjenvinnes så ofte er at metallet er uendelig resirkulerbart - betyr at det kan resirkuleres om og om igjen uten å skade metallets struktur. Hvis du har andre aluminiums elementer som du vil resirkulere, vil det ikke være så enkelt som å resirkulere bokser på ditt lokale supermarked, men du har nok av alternativer for gjenvinning dem. Instruksjoner
en

Kontakt din lokale søppel dumperen for å finne ut om du kan la aluminiumsfelger på fortauskanten med resten av resirkulering din. Siden curbside resirkulering er den enkleste måten å resirkulere varene du ikke trenger lenger, er det verdt en samtale eller e-post til dumperen din for å finne ut. Ofte dumpere plassere et klistremerke på toppen av resirkulering bin, sier hva du kan plassere i hyllen. Søppel dumpere også føre lister over akseptable materialer på sine nettsider.
2

Finn en lokal resirkulering samling sentrum hvis curbside søppel dumperen ikke godtar aluminiumsfelger med din husstand resirkulering. De fleste byer eller fylker opprettholde et mottak for resirkulering, så et bra sted å starte er å sjekke din by eller fylke nettside. Du kan også bruke Earth911 er søkbar landsdekkende database for å finne tjenester for resirkulering sentre nær deg. Ring ditt nærmeste til å finne ut sine timer og hva de godtar.

Siden aluminium er et slikt verdifullt metall, en samling senter kan betale deg for mengden av aluminium du har hentet inn i samme takt som brukes for aluminium kan gjenvinning. Hvis det er mulig, velger sentrum som tilbyr betaling for metaller for å oppveie kostnadene ved å bringe varene til samlingen sentrum.
3

Samle dine aluminiumsfelger og andre aluminiumprodukter du ønsker å resirkulere, og slippe dem av på samlingen sentrum av ditt valg. Siden metall tyveri er et problem i enkelte deler av landet, noen samlingen sentre krever at du viser et bilde ID og bevis på bosted for å slippe av materialer. Husk å ta med riktig identifikasjon slik at du ikke trenger å gjøre mer enn en tur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97910.html

Previous:
Next:

felger