Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Legeringer som vil passe en Smart Car

Smart-bilene har blitt svært populær over hele verden det siste tiåret på grunn av deres drivstofføkonomi og enkle som de kan parkeres. Samtidig den populære trenden blant eiere å modifisere bilene sine ved å legge lettmetallfelger, sammen med andre ikke-standard elementer, har funnet en nisje i den smarte bilen feltet også. Standard hjul festet til en Smart er svært liten, men det er ikke vanskelig å finne legeringer designet for dem. Ekstrautstyr

Smart er et datterselskap av Mercedes og tilbyr et bredt spekter av ekstrautstyr hvis du kjøper bilen helt ny, som forbrukere har kommet til å forvente. Standarden on-the-road Smart tilbys med hub caps, men giveren vil levere det til deg med lettmetallfelger for en ekstra avgift.
Kjøpe din egen

Standard Smart bil hjul er 15 inches, men du får plass til 17-tommers legeringer, så lenge dekkets profil er ganske lav. Disse kan bli brakt i et bredt spekter av farger, stiler og design fra noen god auto butikk eller på nettet.
P Hvis du tilpasser dine egne legeringer, spesielt 17-tommers versjonen, er det viktig å sjekke dekkene blir det plass til legeringene og inn på bilen. Hvis du kjøper et nytt sett med 15-tommers hjul da den opprinnelige dekk vil være fint, hvis du øker størrelsen på hjulet de opprinnelige dekkene ikke passer, og du blir nødt til å finne noen som vil

Bredde

Bakhjulene på en Smart-bil er bredere enn de foran seg. Dette er en vanlig funksjon i biler, men er svært viktig om Smart modeller, som ellers høyden og kort akselavstand kan bidra til en potensiell rollover. Pass på når du kjøper legeringer som de for bakhjulene er bredere i tråd med spesifikasjonene i bilen din.

Alternativt kan det være lurt å vurdere bredere dekk rundt som standard dekk er veldig smale. Bytte til større legeringer, og som et resultat, vil dekkene forbedre bilens kjøreegenskaper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97919.html

Previous:
Next:

felger