Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan beregne Rim Size

Bil felger er metalliske huber som gir en kjerne for et dekk å hvile på . Mens hver bil kommer med dem nye , mange auto eiere liker å installere mer avansert og dyrere felger til sine kjøretøy etter kjøpet å fange øynene og gjøre en dekorativ uttalelse. Er uavhengig av om bilens felger ment å være prangende eller ikke , tjener de som en viktig sikkerhetsfunksjon for bilen , det er viktig å bruke bare felger som er riktig størrelse for ditt kjøretøy. Beregning felg størrelse er en enkel prosedyre . Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk dekk . Det bør være tre tallene på den indre felgen , mens det tredje nummeret blir dekkets indre diameter i inches . Dette vil også være din felgstørrelse . For eksempel vil et dekk med målinger " 205/45R16 " har en felgstørrelse på 16 inches diameter.
2

Bruk et målebånd for å bestemme diameteren på felgen din . Mål tvers over felgen fra den ene side til den andre for å få de nøyaktige felgen størrelse.
3

Mål felgbredde ( eller bredden av dekket , å subtrahere en liten vanligvis) for å fastslå tykkelsen av felgen . Du trenger denne informasjonen for å skikkelig bestille riktig størrelse på erstatning felger til bilen din . Du vil at felgene å ha samme bredde som den opprinnelige utstyret felger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97886.html

Previous:
Next:

felger