Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Kjøretøy som passer 26 - tommers felger

Felger er vanligvis brukt for å beskytte den indre dekke av et dekk hovedbase . Ofte , for å lage en bil vises stor eller mer eksotiske, kan bileiere installere store felger med 26 - tommers hjul- baser til dekkene. Disse type felger er ofte dyre og krever kits å la bilen for å kjøre skikkelig . Før du påfører en 26 - tommers felg til bilen din, anbefales det å sjekke for å se om dekkene er kompatible, og at bilen tåler felgene "ekstra stor holdning . Chevrolet Tahoe

Chevy Tahoe , som er produsert av General Motors , er kjent for sine brede holdning og stor kapasitet dekk , uavhengig av valg av felger brukt . Fordi Tahoe har en stor dekkdimensjon , med 26 - tommers felger ville ikke være et problem og kan føre til anerkjennende blikk . Det anbefales å bruke låser på felgene for å unngå rim tyveri , som disse typer felger er som regel i høy etterspørsel på grunn av sine dyre pris.
Ford F - 150
< p> Ford F - 150 er en bil av valg for de som trenger en lastebil for transport . Størrelsen på denne type lastebil krever store felger, som selve dekkene måle minst 32 inches .
Lincoln Navigator

Store felger på en Lincoln Navigator er passende tilbehør som dekkene som kreves for denne bilen er store . De fleste Lincoln Navigators ansette 22 - tommers felger komfortabelt , men å bruke 26 - tommers felger , kan et senkesett være nyttig for å hindre at felger fra skrape understellet av SUV når treffer grove overflater .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97926.html

Previous:
Next:

felger