Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Intern Vs . Eksterne Beadlocks

Det er to typer beadlocks tilgjengelig. Eksterne beadlocks feste den ytre kanten av felgen og hold perle på . Interne beadlocks installere på innsiden av dekket og hold begge perler på en felg . Heavy duty av roaders bruke beadlocks å hindre dekkanten fra å komme av felgen når sliten blir sendt ned. Eksterne Beadlocks

Eksterne beadlock hjul har perlen låseringen som en integrert del av hjulet . Disse ringene bolt på den ytre omkrets av hjulet. Når dekket er sendt ned for off -road bruk, sikrer beadlock at dekket forblir på felgen.
Interne Beadlocks

Interne beadlocks installere i innsiden av et dekk. Er utformet som et indre rør , i oppblåst tilstand , gjelder beadlock trykket til innsiden av dekket på begge sider av dekket . Dette bidrar til å hindre noen perle fra å komme fri når dekket er sendt ned for off- roading .
Intern vs ekstern

The Department of Transportation ikke godkjenne beadlocks for gatebruk . Eksterne beadlocks , med sine tykke ekstra ring boltet til utsiden av hjulet , er synlige på gaten . I tillegg , de bare beskytte en perle skille seg. Interne beadlocks er ikke synlig fra gaten og de ​​beskytter både perler fra å komme løs. Hver jurisdiksjon har sine egne regler om street bruk av beadlocks .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97802.html

Previous:
Next:

felger