Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Repaint Silver Alloy Felger

Silver Aluminiumsfelger er et flott tillegg til ethvert kjøretøy. De kan gran opp bilens utseende, og legge litt personlighet til det. Som alle felger, skjønt, felger sølv legering bli ripete og kjedelig gjennom normal slitasje på veien, tar bort fra deres unike utseende. Males sølv Aluminiumsfelger er en enkel prosedyre, men det vil ta litt tid og omsorg. Denne prosessen gjøres best i direkte sollys. Du trenger
Bucket
Varmt vann
Flytende oppvaskmiddel
6 lofri kluter
Paint tynnere
maskeringstape
240-sandpapir
Spot kitt
400-sandpapir
Klar plastfolie
en kan av spray primer
en boks med sølv hjul lakk
en boks med klar høyglanset lakk
1500-sandpapir

Vis flere instruksjoner
en

Fyll en bøtte med varmt vann og flytende oppvaskmiddel. Rengjør skadede området av felgen grundig for å fjerne eventuelle rester, voks eller polish som er til stede. Bruk en lofri klut. Tørk felger med andre ren, lofri klut.
2

Hell en liten mengde maling tynnere på en tredje lofri klut og jobber det rundt det skadede området av felgen til ytterligere rense den for rusk eller dekk protectant som kan skade ny maling jobb. Tørk av kanten med en fjerde lofri klut.
3

Bruk maskeringstape på dekk for å beskytte den mot maling. Få så mye maskeringstape under kanten som mulig slik at det er adskilt fra dekket.
4

Sand ripete området på felgen med 240-sandpapir. Sand ned eventuelle skarpe kanter.
5

Påfør sted kitt til det skadede området. Når det er tørt, sand ut massen ned med 400-sandpapir til det er glatt.
6

Bruk maskeringstape til de uskadde områder av felgen. Dekke bilen med plastfolie for å unngå å få maling på den.
7

Spray det skadede området med primer i en feiende bevegelse. Rengjør over-spray av eikene med en femte lofri klut og maling tynnere. Vent til primeren tørke, og sand slik at den er jevn med 400-600-sandpapir.
8

Rist en boks med sølv hjul lakk i et helt minutt. Spray det skadede området i en feiende bevegelse inntil det er dekket. Rens bort over-spray på eiker med en sjette lofri klut og maling tynnere. Vent til malingen tørke i henhold til instruksjonene på boksen.
9

Spray et tynt lag med klar, høyglanset lakk over maling jobb. La det tørke, og påfør et tynt lag med lakk. La det tørke over natten.
10

Fjern maskeringstape og plastfolie fra bilen. Bland ny maling jobb med den gamle. Bruk 1500-2000-grit vått og tørt sandpapir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97775.html

Previous:
Next:

felger