Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Paint felger

Mange automotive entusiaster male sin felgene å gjøre sine biler skiller seg ut fra resten. En tynn band av kontrasterende rim farge kan legge stil til en mørk farget hjulet. Felgene er normalt malt mens selve hjulet er i ferd med å bli malt, men i noen tilfeller kan felgen i seg selv fremstilles og males separat. Hvis hjulene blir malt, felgene skal maskeres etter at resten av hjulet er tørr. Du trenger
hjulmutternøkkel
Floor jack
Jack står
Wheel renere
Såpe og vann
Myk klut
400-sandpapir
maskeringstape
Newspaper
Primer
Wheel maling
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt og jevnt underlag. Løsne hjulet kabelsko med hjulmutternøkkel, men ikke fjerne dem. Heve bilen med et gulv jack, og støtte bilen med bukker. Fjern hjulet kabelsko og demontere hjulene ut av navet.
2

Fjern alle smuss og skitt fra hjulene ved å vaske dem med en mild såpe og vann. Bruk et ikke-slipende hjul renere for å fjerne tøffere flekker av smuss og skitt. Skyll og tørk hjulene med en myk klut grundig.
3

Wet-sand felgen med 400-sandpapir. Påfør maskeringstape til innsiden av felgen, og bruke en kombinasjon av maskeringstape og avis for å maskere av hjulet. Sett kartotekkort i kanten av felgen å unngå å få maling over-spray på dekkene.
4

Påfør tre lette strøk med primer på felgen. Vent 15 minutter mellom hvert strøk. Etter tredje lag med primer, bruke fem til ti strøk av hjulet maling på felgen, og pass på å vente 15 minutter mellom hvert strøk.
5

Vent minst en time for at malingen helt tørke. Fjern avisen og maskeringstape fra hjulet. Monter hjulene på navet og hånd-stramme hjulet kabelsko. Senk bilen til bakken og stram hjulet kabelsko med hjulmutternøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97789.html

Previous:
Next:

felger