Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan finne Replacement Felger

Felgene, eller hjul på bilen din er blant de mest merkbare komponenter. De er også i et sårbart punkt nær bakken, der de er utsatt for å bli skrapt av fortauskanter, dynket i vann og gjørme, truffet av steiner og encrusted med veisalt. Felger kan også bli bøyd hvis bilen kjøres hardt nok i løpet fall og støt. Finne erstatning felger til bilen din er ikke vanskelig, men du må kanskje lete litt for å finne det du ønsker. Instruksjoner
en

Besøk en lokal felg-og-dekk butikken. Det er mange utsalgssteder, inkludert større butikker som Sears og selskaper som spesialiserer seg på hjul, for eksempel Discount Tires. Disse stedene vil ha et stort utvalg tilgjengelig for de fleste fabrikater og modeller, selv om de kan ha til spesielle bestille dem, avhengig av hvilken type hjul du ønsker. Disse butikkene kan også håndtere installasjon av nye hjul.
2

Handle på nettet. Selskaper som TheTire Rack har et stort utvalg av felger og dekk for salg, og vanligvis tilby meget gode priser for elektroniske bestillinger. eBay er en annen flott sted å finne nye og brukte hjul. Hvis du har en spesialitet kjøretøy, kan dette være et flott sted å finne en sjelden sett med hjul. Du kan også besøke klassifisert delen av bil fora, for eksempel, hvis du er ute etter et sett med felger for en eldre Porsche, rubrikkannonser på Pelican Parts Porsche Bulletin Board ville være et flott sted å starte
.
3

Prøv en bilforhandler som selger merke og modell. Husk imidlertid kjøpt at hjul gjennom en forhandler kan være dyrere enn de som er tilgjengelige gjennom andre kilder. På pluss-siden, vet du at du skal kjøpe deler som er godkjent av produsenten for bruk på kjøretøyet.
4

Handle på en brukt-wheel butikken. Du kan være i stand til å lagre en betydelig sum penger å kjøpe en brukt sett med hjul over et nytt sett. Automotive berging meter er en annen kilde til å handle for hjulene for bestemte fabrikater og modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97921.html

Previous:
Next:

felger