Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan identifisere en Lug Pattern

Forstå bolt mønster på hjulene på bilen din er avgjørende når du ønsker å kjøpe ny rims.You trenger å vite antall ørene på bilen og avstanden mellom dem til å velge felger som passer ordentlig . Du kan måle og identifisere bolt mønster på bilen din hjemme , noe som eliminerer behovet for en kostbar forhandler eller servicesenter besøk. Du trenger
Målebånd
Blyant og papir
Vis flere instruksjoner
en

Tell det totale antall knaster på rattet . Knastene er boltene som stikker ut gjennom monteringshullene på dekk felg når du monterer det på bilen . Skriv ned det totale antall knaster .
2

Velg et øre som utgangspunkt . Telle fra utgangs- knasten til den tredje knasten i sekvensen , og etterlater en i mellom de to. Mål fra midten av den første knasten til midten av den tredje knasten hvis antall ører på hjulet er jevn. Målt fra den bakre kanten av den første knasten til midten av den tredje knasten hvis antall ører på hjulet er et oddetall. Lag et notat av målingen .
3

Kombiner målinger for å få din lug mønster. For eksempel, hvis du har fem kabelsko på hjulet ditt og målingen er 5,5 inches , er det lug mønster 5x5.5 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97870.html

Previous:
Next:

felger