Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

SSK031 Rim Colors

Felger kan ha en enorm innvirkning på hvordan en bil ser ut, som er en av årsakene til at det er så mange selskaper som gjør ettermarkedet hjul. Bredere og noen ganger lettere hjul kan bidra til et kjøretøy håndtere bedre, mens en mer aggressiv hjul kan gjøre et kjøretøy se bedre ut. SSK er et slikt selskap og har et bredt spekter av hjulene i forskjellige størrelser, forskyver seg og boltene mønstre for å passe til en rekke kjøretøyer. SSK Wheels

SSK spesialiserer seg på hjul design som er inspirert av det japanske hjemmemarkedet, som refererer til bilindustrien ytelse deler som er utviklet og solgt i Japan. SSK hjul har unike styling som bruker ensfarget finish på sine hjul, heller enn de mer vanlige polert eller forkrommet hjul som er ofte sett.
SSK031

SSK i dag tilbyr fire hjul design, SSK063, SSK053, SSK02 og SSK031. Den 031 er en seks-eikers hjul design tilgjengelig i 15 y 6,5-tommers og 16 med 7-tommers størrelse. De er kun gjort i en 4 x 100 lug mønster. Begge størrelsene er tilgjengelig i to forskjellige farger, som selskapet refererer til som Bronse 1 og bronse to. Imidlertid er mørkere Bronze 2 skygge for tiden ikke tilgjengelig fra selskapet.
Installere SSK Wheels

Installere et sett av SSK hjul er grei. Først må en dekk butikk installere et sett med dekk på de SSK hjul. Løsne lug nuts med hjulmutternøkkel. Løft bilen med et gulv jack. Fullfør fjerne den gamle hjulet. Skyv den nye SSK hjul og dekk på navet. Installer slepe nøtter og stram dem med en hjulmutternøkkel. Senk bilen til bakken. Bruk en hjulmutternøkkel å stramme mutrene med produsentens anbefalte innstillingen, som vil være rundt 90 fot-pounds. Gjenta prosessen over for de resterende hjørnene av bilen til alle fire hjul er montert.
Omsorg for SSK Wheels

For å holde SSK hjul ser nye i årevis å komme, bare vaske dem jevnlig med mild såpe og vann og en ren fille. Når hjulene er tørr, kan du bruke en bilvoks til bronse finish som vil gi en beskyttende lag for å minimere oppbygging av brems støv og skitt. Unngå å ta kontakt med fortauskanter når du parkerer bilen for å unngå riper på siden av hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97832.html

Previous:
Next:

felger