Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvilken farge Felger gå best med en Blue Car?

Legge felger til en bil kan forsterke eller skjemme utseendet sitt, avhengig av felger som er valgt. Det er viktig å gi trodde ikke bare til stilen på felgene, men også til fargen. Selv om du velger den beste fargen felger å gå med en blå bil er i stor grad et spørsmål om personlig smak, er det noen farger som de fleste er enige vil se bedre ut med blå enn de andre. A "fargehjulet" kan hjelpe med valg av farger. Blå

felger som matcher fargen på bilen akkurat er tilgjengelig fra mange forskjellige kilder, både online og i murstein og mørtel butikker. Disse felgene kan enten være helt malt i bilens farge eller de kan ha aksenter som samsvarer med resten av felgene venstre sølv, svart eller hvit. Alt som kreves for å være i stand til å matche fargen er å levere felgen selskap med maling koden fra bilens produsent, for å sikre en eksakt match.
Silver

Silver er generelt ansett å være en prangende farger, noe som gjør det til et godt valg for noen som ønsker felgene å skille seg ut, men ikke overvelde bilen. For mange typer felger, er sølv standard fordi det fungerer så bra med de fleste auto lakkfarger. Sølvet kan ha en skinnende, reflekterende overflate, eller det kan ha en flat, matt finish. Begge typer ferdig gå bra med blå maling. Den skinnende overflate vil plukke opp bilen farge og så ut til å ha noen blå i felgene, som noen mennesker finner mer attraktive enn matt finish.
Hvit

Hvit felger se skarpt på en mørk blå bil. Den dramatiske kontrasten mellom den hvite og den mørke blå legger interesse for utseendet på bilen. Hvit felger har den ekstra fordelen av å se ren mye av tiden. Hvis de får gjørmete eller skitten, ofte alt som trengs er en enkel skyll å gjøre dem ser ut som ny.
Analogt Color

En tilsvarende farge er en som er umiddelbart ved siden av en annen farge på fargehjulet. Hvis bilen er mørk blå, både lys blå og lilla er analoge farger, noe som betyr at de vil blande med mørk blå hvis felgene er malt noen av disse fargene. Hvis bilen er en lys blå, de analoge farger er mørk blå og turkis, enten en som vil se bra ut med bilen.
Complementary Color

En utfyllende Fargen vises rett overfor den valgte fargen på fargehjulet. En utfyllende farge skiller seg ut fra de viktigste farge, og brukes for å gjøre fargene "pop". For en mørk blå bil, utfyllende gul farge, og felger av den fargen ville skille seg ut på bilen. En lys blå bilen ved hjelp av en komplementær fargevalget ville ha røde felger. I begge tilfeller felgene gjør en sterk uttalelse, og disse kombinasjonene kan bli for mye for noen mennesker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97937.html

Previous:
Next:

felger