Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan sjekke en Bolt Pattern

Det er flere måter at hjulene er målt for å bestemme hva slags bil de vil passe inn . Det er hjulet diameter og bredde. Det er også forskyvningen og den backspacing av hjulet , som bestemmer hvor langt ut eller inn i hjulet hviler i forhold til navet . Men en av de viktigste kriterier for måling av hjulet er bolten mønster av hjulet . Dette bestemmer om hjulet kan også boltes til en bestemt bilens knutepunkt i det hele tatt . Du trenger
Ruler
Vis flere instruksjoner
en

Tell antall slepe hull . Dette er den enkleste i å bestemme en slipeskivens boltemønster . Antallet hull vil være fire eller fem for biler , men noen lastebiler kan ha seks eller enda mer slepe boltene som holder hjulene på .
2

Mål avstanden mellom de slepe hull på et hjul med en likt antall hull ved å måle avstanden mellom hullene som er direkte overfor hverandre . For eksempel , er en vanlig bolt mønster for et hjul med fire slepe hull 4x100 , noe som betyr at det er fire slepe hull som er 100 mm på tvers av hverandre .
3

Bestem lug mønster på et hjul med et ulikt antall slepe hull ved å måle fra en slepe hull til området direkte mellom de to hullene på tvers av det. For eksempel har en 5x114 hjul fem slepe hull , og avstanden fra hver slepe hull til området akkurat igjennom motstandernes slepe hull er 114 mm .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97880.html

Previous:
Next:

felger