Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hva er Teflon-Coated Felger

Av alle gimmicker der ute som brukes til å selge bildeler til omverdenen, Polytetrafluoroethylene - aka PTFE eller Teflon - belegg er trolig en av de få som faktisk lever opp til sin annonsering . Det er ikke et perfekt materiale for bruk i tøffe miljøer, som de som hjul vanligvis møter, men det har visse fordeler fremfor maling eller rå-ferdig metall. PTFE Basics

PTFE er et syntetisk polymer som består nesten utelukkende av karbon og fluor. Fluor gir den kraftige electronegative kraft ansvarlig for PFTE er non-stick kvaliteter. De fleste av oss er kjent med teflonbelagt kokekar, men dette stoffet ser mye bruk i industrisektoren. PTFE er relativt høyt smeltepunkt på 620 grader Fahrenheit, dens evne til å "krype" og forsegle små sprekker og sin motstand mot friksjon og skader via corrosives gjør det uvurderlig i visse tøffe industrielle miljøer.
Teflon-Coated Felger

Bortsett fra sitt utseende og gadget verdi, hjelper PTFE holde skitt, gjørme og brems støv fester seg til felgen. Vann introdusert på felgen vil skli inn mellom støv og rusk som gjør stokk; forurensningen vil "stick" til vannet bedre enn det gjør til Teflon, noe som gjør felgen langt enklere og raskere å rengjøre. Teflonbelagt felger er et populært element blant off-roadere som har råd til dem, særlig de som tilbringer mye tid i gjørma.
Teflon Properties
< p> Teflon er mørk grå i fargen, et sted mellom gunmetal grå og kull svart. Den har en litt metallisk, semi-gloss finish, som støpt aluminium, men er glatt å ta på. Teflon er mykere enn aluminium, med en Rockwell hardhet på R58, men hardere enn kobber og de fleste typer tre. Å være en polymer, er det naturligvis en litt mer fleksibel enn stål, noe som er en god ting hvor holdbarhet er bekymret. Alle teflonbelagt felger er ikke skapt like, og du får det du betaler for. Jo tykkere PTFE belegg, jo bedre vil det motstå riper og hakk fra vei rusk og steiner.
Alternatives
p Hvis du allerede har et sett med felger, så har du et par alternativer. Hvis de er aluminium, så kan du polere felgene for å få dem glatte og holde et lag med voks på dem hele tiden. Alternativt kan du kjøpe en PTFE maling additiv og male dem selv, eller du kan frakk dem med ren Teflon akkurat som enhver produsent gjør. Teflon belegg fungerer likt pulverlakk, og det er et økonomisk alternativ hvis du har utstyret og ønsker fordelene med Teflon, men ønsker ikke å tilbringe $ 150 en pop eller mer på nye felger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97827.html

Previous:
Next:

felger