Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Metallic Vs. Ikke-metalliske bremseklosser

Det er ingen føderale forskrifter om etter-markedet bremseklosser, så det er viktig for forbrukerne å forstå de valgene tilgjengelige for dem og hvordan de påvirker bremse ytelsen. Metallic Break Pad Sammensetning
p Det er to typer av metalliske break pads. Semi-metalliske elektroder inneholder en metallisk forbindelse som omfatter alt fra hakket ull eller wire for å jernpulver eller kobber, og er blandet med andre uorganiske fyllstoffer. Semi-metalliske bremseklossene har en metall-innhold som varierer fra 30 prosent til 65 prosent. Low-metallic, er non-asbest organiske (NAO) pads laget av organisk materiale og består av 10 prosent til 30 prosent kobber eller stål.
Non-Metallic Brake Pad Sammensetning

ikke-metalliske bremseklosser blir ofte referert til som keramiske bremseklosser. Imidlertid, fordi keramikk er et karsinogen, er bare små mengder av keramiske partikler, ikke fibre, anvendes som et additiv. Ikke-metalliske bremseklosser består i hovedsak av kevlar eller Twaron.
Metallic Vs. Non-Metallic

Semi-metallic og lav-metalliske NAO break pads har gode varmeoverføring priser og er ansett som mer holdbare. Semi-metalliske pads har en tendens til å slites ned rotorer raskere og ikke opptre på maksimalt nivå i lave temperaturer. Low-metalliske NAO bremseklossene er mer utsatt for støy og skape mer bremsestøv. Ikke-metalliske bremseklosser er renere og mer stillegående. De er også mykere, noe som betyr mindre friksjon til rotoren, men mer støv avsettes på hjulene. Ikke-metalliske bremseklosser koste mer og slites ned raskere enn metalliske bremseklosser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97766.html

Previous:
Next:

felger