Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

The Best låsemutre

Låsing hjulmuttere er brukt for å hindre tyveri av dyre hjul på biler. Settene inkluderer vanligvis en mutter per hjul som har en unik overflate mønster, noe som krever et spesielt verktøy verktøy montert på dette mønsteret. Den spesielle verktøyet er vanligvis en enkel extender, med samme mønster som nøtter, som passer inn i hjulmutternøkkel. Bilprodusenter
Låsing Hjulmutter settene inkluderer en spesiell extender som festes til hjulmutternøkkel.

De fleste bilprodusenter tilbyr låse hjulet mutter pakker som ekstrautstyr på modeller som har premium hjul. Disse kommer med et eget vedlegg notering en låsemutter kodenummer, som gjør det lett å erstatte hvis det spesielle extender verktøyet er tapt. Selv om koden og verktøyet er tapt, vil deler avdelingen på noen av som gjør sin forhandlere kunne avgjøre hva riktig erstatning er. Hvis du har mistet både verktøy og koden, vil en forhandler sannsynlig insistere på bevis på at bilen er din før utstedelse av erstatning.
Bildelforretninger

Parts laget av andre produsenter enn automaker kalles ettermarkedet. De fleste auto deler butikker bære linjer av ettermarkedet låsing hjulmuttere, samt noen fabrikk-autoriserte sett. Du kan ofte spare litt penger å kjøpe ettermarkedet sett. Hvis du mister den spesielle verktøy eller koder, kan det være vanskeligere å finne riktig erstatning, though.

Custom Auto Butikker

Butikker viet til tilpassing biler bære forskjellige merker av tilpassede ettermarkedet hjul for biler. Nesten alle disse dyre felger for låsing hjulmuttere, enten som en standard del av sine pakker eller som et alternativ. Hvis du kjøper et sett av ettermarkedet hjul, sjekk med eieren av butikken for å se hvor lenge produsenten har gjort forretninger med dem. Mens et nytt selskap kan tilby noen svært edgy, spennende stiler, er det stabiliteten av en produsent som forteller deg om det vil være lett å få en erstatning verktøy hvis du trenger det.
Online nettsteder
med

Online bildeler har blitt en stor virksomhet. Gorilla bildeler har spesialisert seg på hjul og tilbehør siden 1980. Som en av de største leverandørene av ettermarkedet hjul, den har en rekke forskjellige sett - og registreringer av låsemuttere mønstre tilbake til deg i tilfelle tap. Mer generaliserte nettsteder som JC Whitney Automotive tilbyr en rekke merker, inkludert de som er spesielt rettet mot bestemte fabrikater og modeller. Når du arbeider med et nettsted, må du angi året, merke og modell av bilen din, så vel som hjulstørrelse. Det finnes ulike typer kabelsko og feil type for bilen din vil ikke feste hjulet ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97904.html

Previous:
Next:

felger