Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan måle en Auto Wheel Offset

Hjulet eller felgen på en bil er den runde metalldelen som et dekk er montert. Flensene er de to ytterkantene på hjulet som holder dekk mellom dem. Navet er en mindre sirkulær metall stykke som festes hjulet til akselen med hjulmuttere. Hjul offset er avstanden fra sentrum av navet til halvveis mellom de to flensene. Du trenger
Flat overflate som tåler hjulvekt
Målebånd
Tape, slik som duct tape
Papir
Penn eller blyant
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
1 p Hvis et dekk er montert på rattet, fjerne dekket. Hvis hjulet er fortsatt på bilen, fjern det.
2

Sett hjulet på et flatt underlag med innenbords (bil side) flensen vendt opp og påhengsmotoren (street side) flensen ned. Målingene er lettere hvis hjulet er på en arbeidsbenk, men noen solid flat overflate, for eksempel en garasje gulvet, vil gjøre.
3

Strekk en tape fra den ene kanten av innenbords flens til den andre kanten. Du må være i stand til å se navet sentrum rett under en kant av båndet. Hvis hjulet er skitne, først rengjøre steder hvor båndet vil bli festet. Tapen må være stramt nok til ikke å synke.
Måling
4

Mål avstanden fra utsiden av påhengsmotoren hjulflens, som hviler på flatt underlag, til utsiden av den innenbords hjulflensen, som er vendt oppover. Skriv denne målingen ned og merk den "Wheel Width."
5

Divide hjulet bredde med to. Skriv dette ned og merk den "Center Line."
6

Mål fra midten av navet til tape strakte seg over kanten. Vær nøye med å måle den sanne vertikale avstanden, som vil være den korteste distansen. Måling på en skrå vil gi en lengre, feil avstand. Skriv denne målingen ned og merk den "Backspace".
7

Trekk midtlinjen fra backspace. Skriv dette ned og merk den "Offset". Hvis slett bakover er større enn midtlinjen, er positiv forskyvning og navet ligger nærmere utsiden av hjulet. Hvis senterlinje er større, er negativ offset og navet er nærmere til innsiden av hjulet. Hvis de er det samme, er utlignet null og huben er på midtlinjen.
8

Offset kan gis i enten inches eller millimeter. Multipliser inches med 25,4 for å få millimeter. Dele millimeter med 25,4 for å få inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97808.html

Previous:
Next:

felger