Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Typer av Rim Sement av dekk

Rim sement for sykkeldekk er gjort for å sikre at gummien på dekket forblir fast festet til metallet i sykkelen felgen. Rim sement er tilgjengelig i en rekke forbindelser, oftest en epoxy mix. Noen sement tar lengre tid å sette enn andre, så hvis du trenger jobben ferdig innen en viss tidsperiode, sørg for å lese på emballasjen nøye før du begynner. Vittoria Mastik'One

Vittoria Mastik'One er en profesjonell-grade rørformet lim. Det er en klar epoksyforbindelse produsert i Italia. Vittoria Mastik'One er ikke en instant-set epoxy, noe som betyr at du kan ta deg tid til å nøye bruke den til felgen din. Vittoria Mastik'One limet krever ikke flere programmer eller angi perioder. Når du har brukt et jevnt lag du kan følge din dekket til felgen.
Continental

Continental rim sement er en karbon-baserte rim lim. Continental karbon felg sement er fremstilt i Tyskland. Ved hjelp av denne sementen er en multiple-trinns prosess som krever to innstilling perioder. Når du har brukt den første tynt lag må du la det stå i minst tre timer, så du kan bruke en annen tynt lag med Continental. Installer dekket og la det stå med sement i minimum 24 timer.
3M Fast Tack Trim Adhesive

3M Fast Tack Trim Adhesive er en gult lim. 3M Fast Tack Trim Lim kan brukes til flere formål enn bare for sykkelfelger og er produsert av 3M i Amerika. Hvis du er ute etter et lim som tørker raskere enn Vittoria Mastik'One eller Continental, er Fast Tack et godt valg. Det tar så lite som 30 sekunder eller så lenge som fem minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97923.html

Previous:
Next:

felger