Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Slik installerer 22-tommers felger på en lader

Felger har alltid vært en fin måte å tilpasse en tur som du allerede elsker. Dodge Charger er en langlivet bil med et stort følge, ytelse og en dominerende utseende. Installere 22-tommers felger på denne bilen vil gjøre det ser bedre, kjøre jevnere og imponere flere mennesker. Jobben er ganske lett, men det er fortsatt farlig og krever forholdsregler. Du trenger
Momentnøkkel
Wheel nøkler
Jack lift
Custom dekk
Vis flere instruksjoner
en

Løsne lug nuts på hvert hjul før heving bilen. Sørg for at de matchende dekk for dine felger er riktig lufttrykk og riktig installert. De fleste sjåførene kan ikke sette lav profil dekk på felger. Verktøyene for montering dekk er kraftig, tung og veldig dyrt.
2

Hev bilen med uansett type jack heisen du kunne få tilgang til. Det er alltid en jack tildelt nye biler for hjulskift. Bruk denne kontakten på den måten som er angitt av sin instruks.
3

Løft kun ett hjul om gangen til sjokkene har fullt utvidet. Deretter jekke den opp et ekstra par inches siden de nye hjulene er større. Fjern hjulboltene helt og erstatte den nye felger med det gamle.
4

Stram alle boltene på at hjulet moderat så det er sikkert, men ikke utøve mye energi Momentflytting. Senk jack. Gjenta denne prosessen for hvert hjul erstatning.
5

Stram alle hjulmutrene når alle hjulene har vært trygt ned på bakken. Å bruke for mye kraft til boltene mens bilen er løftet er svært farlig. Heisen kan lett velte og forårsake skader på bil og sjåfør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97819.html

Previous:
Next:

felger