Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Merkevarer til Felger

Det store antallet av ettermarkedet hjul tilgjengelig for bilen din kan gjøre å velge riktig hjulet en overveldende oppgave å gjennomføre. Ikke bare har du å ta hensyn til stilen på hjul, men du må også huske på størrelsen og kvaliteten på hjulet. Noen hjul, mens de ser bra ut, ikke kan være en god løsning for din bil eller lastebil. American Racing

American Racing har bygget tilpasset ettermarkedet hjul siden 1956. Blant tilpasset bil sirkler, de er anerkjent som "Gudfaren" av ettermarkedet felger. American Racing tilbyr en rekke ikoniske hjulet stiler, særlig Torque Thrust hjul, som har vært populære med muskelbiler og hot rods for mer enn 30 år. American Racing tilbyr også en rekke rim størrelser, alt 14-22 inches diameter, som dekker praktisk talt alle stil av hjulet tenkelig.
Lexani Wheels

For førere av luksus biler som er i behov av noen styling oppgraderinger, tilbyr Lexani bare hjulene du kan være på jakt etter. Kjent for luksus hjul i størrelser over 20 inches, er det bemerkelsesverdig ting om Lexani hjul som aksjen hjulene de tilbyr kan skreddersys etter kundens å gjenspeile de ekstra styling elementer av bilen hans. Disse hjulene kan males eller pulverlakkert for å matche fargen på bilens interiør, eller kan være detaljert i en endeløs rekke alternativer.
Bilder MHT Wheels

MHT Wheels tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse ettermarkedet hjul, med innredninger for sports biler, lastebiler og luksuriøse biler. De er også en leverandør av lisensierte produkter fra designere som Chip Foose og DUB. MHT hjul tilbyr felger så store som 30 inches i diameter for svært tilpassede lastebiler og full størrelse biler, samt lager størrelse hjul for sportsbiler og 4x4 lastebiler der styrke er først og fremst viktig.
MB Design Wheels

MB Design er i huset hjulet produsenten for Discount Tire Direct, en av de største katalog og online hjul og dekk forhandlere i USA. MB Design tilbyr et bredt utvalg av hjul som spenner fra 15 inches til 22 inches i diameter. Primært designet for å appellere til å importere egendefinerte og sen modell bileiere, er MB Design hjul posisjonert til å være rimeligere enn mange andre produsenter, men er kjent for sin kvalitet på produktet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97820.html

Previous:
Next:

felger