Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Endre Bolt Mønstre på Rims

Kjøpe et nytt sett av ettermarkedet felger bare for å oppdage at de ikke passer på bilen din kan være en frustrerende opplevelse. Heldigvis kan du endre bolt mønster på bilen for å huse et stort utvalg av ettermarkedet felger. En adapter med riktig boltemønster er montert over de eksisterende pinneskruene, med ettermarkedet felger så montert på adapteren. Endre bolt mønster er en relativt rask oppgave som krever få verktøy. Du trenger
Målebånd
hjulmutternøkkel
Floor jack
Jack står
Brake renere
Shop fille
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Bruk målebånd for å måle bilens nåværende bolt mønster. Med biler med 4-lug og 6-lug mønster, starte på øverste bolt og mål fra midten av bolten til midten av bolten rett over fra den. Med 5-lug mønster, mål fra midten av den øverste bolten til bunnen av bolten som er to bolter på tvers av det.
2

Bruk målinger av bilens lager bolt mønster og mønsteret som trengs for ettermarkedet dine felger å finne en passende adapter. Hvis du ikke finner en, kan det hende du må ha en tilpasset gjort av en anerkjent verksted.
3

Park bilen på et flatt, jevnt underlag og løsne hjulet kabelsko med en hjulmutternøkkel. Heve bilen med et gulv jack og sted bukker under. Fullfør fjerne hjulet kabelsko og demontere hjulene.
4

Rengjør hjulet hub med brems renere og en butikk fille. Sett adapteren på navet og bruke de medfølgende boltene for å feste adapteren på plass. Stram boltene med en momentnøkkel til spesifikasjonene kalt for av produsenten av adapteren.
5

Monter felger på den nye adapteren og feste hjulet kabelsko. Bruk momentnøkkel til å stramme hjulet kabelsko til spec. Gjenta prosedyren for de andre hjulene.
6

Fjern bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken med gulvet jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97800.html

Previous:
Next:

felger