Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan fortelle forskjellen mellom forskjellige typer felger

Det er et svimlende utvalg av felger tilgjengelig for omtrent hver bil og lastebil noensinne laget. Men tydeligvis ikke alle hjul vil gå på alle kjøretøy. Hjulene er laget med et bestemt kjøretøy i tankene, og er utformet med en spesiell dimensjon, bolt mønster og offset. Å fortelle forskjellen mellom forskjellige typer hjul er relativt enkelt med den rette kunnskapen. Du trenger
Ruler (for å måle hjulet dimensjoner)
Vis flere instruksjoner
en

Inspiser sentrum cap, rim og baksiden av rattet for eventuelle produsentens tegninger å avgjøre hvem som har gjort rattet. Rattet beslutningstakere generelt satt sin logo på midthetten av hjulet. Hvis det ikke er center cap eller ingen markeringer på midthetten og deretter se på leppen og ansiktet - eller midtre delen - av hjulet for tegninger. Du kan også slå hjul over og se på baksiden av rattet for eventuelle karakteristiske tegninger.
2

Study selve hjulet for å fastslå om det er en stål hjul eller en legering. De fleste bilene kommer med noen form for lettmetallfelger, men stålfelger er fortsatt mye brukt. En stål vil generelt være tyngre enn en legering hjul hvis du plukker opp en av hver. Stålfelger også er generelt mer vanlig ute enn legeringer fordi de er stemplet i stedet kastet eller forfalsket. Mens legeringer vanligvis har snakket eller mesh utforming av noen type, stålfelger har runde eller rektangulære hull i dem.
3

Mål forskyvning av hjulet for å fastslå om det er en positiv korreksjon hjul eller en negativ offset hjulet. Forskyvningen er måling fra senterlinjen av hjulet på navet monteringsflaten av hjulet. Hvis navet monteringsoverflate for hjulet er mellom midtlinjen av hjulet og den indre kanten av hjulet, så det er negativt forskjøvet hjul og vil stikke frem fra suspensjonen mer. Hvis huben underlaget er mellom midtlinjen av hjulet og den ytre kanten av hjulet er det en positiv korreksjon hjulet.

Forhjulsdrevne biler og noen moderne bakhjulsdrevne biler bruke positive offset hjul. Negative utlignet hjulene er ofte brukt på bakhjulsdrevne muskelbiler og sportsbiler.
4

Bestem målene og bolt mønster av hjulet. For å bestemme diameteren av hjulet måle avstanden tvers over forsiden av hjulet. Målingen vil være alt fra 13 inches til 20 inches og noen ganger større. Bredden blir bestemt ved å måle avstanden mellom den innvendige leppe av den side av hjulet til innsiden leppe av den indre side av hjulet. Dette vil være alt fra 4 inches til 12 inches eller bredere.

Å bestemme bolt mønster, telle antall hull er det for slepe nøtter og deretter måle avstanden fra den ene lug mutter til den direkte, eller så nær direkte over fra det. Målingen vil være noe sånt som 4x100, noe som betyr fire slepe hull som er 100 mm på tvers av hverandre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97869.html

Previous:
Next:

felger