Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Monter felger på en Pontiac grand am

Et sett med ettermarkedet felger kan bidra til å gi din Pontiac grand am et helt nytt utseende. Disse felgene er populære blant mange bil-entusiaster, som kommer i en rekke størrelser, felger fra beskjedne 18-tommer til ekstremt store 26-tommers modeller. Montering disse felgene på Hotel Am kan kreve bruk av et hjul bolt mønster adapter, spesielt hvis bolt mønster på ettermarkedet felgen er annerledes enn aksjen bolt mønster på Hotel Am. Du trenger
hjulmutternøkkel
Floor jack
Jack står
Anti-seize smøremiddel
Wheel bolt mønster adapter
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Finn ut om felgene passer på din Pontiac grand am. Ikke alle hjul vil være i stand til å passe på grunn av rydding og bolt mønster problemer. I noen tilfeller kan du være i stand til å ha adaptere montert på hjul nav i riktig bolt mønster av dine felger.
2

Løsne hjulet ørene på de gamle hjul med en hjulmutternøkkel. Heve bilen ved hjelp av et gulv jack og støtte bilen på bukker. Fullfør fjerne hjulet kabelsko og demontere hjulene.
3

Påfør et tynt lag med glidemiddel til baksiden av bolt mønster adapteren og skyv den på hjulet hub. Bruk boltene som følger med for å feste adapter til navet. Bruk en momentnøkkel til å stramme adapteren til dreiemoment beløpet som er angitt av produsenten av skjermkortet.
4

Monter felgen på hjulet hub og bruke hjulet kabelsko levert av rim produsenten. Feste knastene til felgen. Bruk en skralle og socket til fest lett knastene før du senker bilen.
5

Gjenta prosedyren for hvert hjul. Fjern bukker og senke bilen når du er ferdig. Bruk momentnøkkel til å stramme knastene til dreiemoment beløpet spesifisert av rim produsenten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97810.html

Previous:
Next:

felger