Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan finne en Hubcap for en 1966 Ford Thunderbird

Hubcaps er dekorative bil hjulkapsler som kommer i mange stiler og design. De kan legge estetisk appell til en bil, lastebil eller varebil. Mange hubcaps har bilen sin maker stemplet på dem til å avsløre hvem som skapte bilen. Finne en hjulkapsel for en bil er ikke vanskelig hvis du vet hva du leter etter, finne en hjulkapsel for en 1966 Ford Thunderbird kan enkelt gjøres ved å følge noen få trinn. Instruksjoner
en

Kjøp en hjulkapsel for en 1966 Ford Thunderbird fra The Thunderbird Headquarters hjemmeside (se referanser for link). Web-området selger hjulkapsler og andre deler til Ford Thunderbirds som ble gjort 1955-1966. Du kan finne ulike hjulkapslene for 1966 Ford Thunderbird ved å besøke Thunderbird hovedkontor på tbirdhq.com. Du kan også bestille en gratis katalog å kjøpe din hjulkapsel fra ved å ringe nettstedets kundeservice på (800) 227-2174.
2

Finn en hjulkapsel for 1966 Ford Thunderbird på auksjoner. Levende eller nettauksjoner som eBay.com ofte selger hjulkapslene for eldre og unike kjøretøyer, for eksempel 1966 Ford Thunderbird. Dette er en god rute til å gå hvis du ønsker å kjøpe en brukt hjulkapsel, eller hvis du ikke bryr deg om hjulkapsel har noen riper. Ved å kjøpe en hjulkapsel på en auksjon, vil du sannsynligvis bruke mindre enn hvis du kjøpte det fra en butikk.
3

Finn en hjulkapsel for en 1966 Ford Thunderbird på online hjulkapsel butikker, for eksempel hubcaps.org. Dette nettsted selger mange forskjellige stiler av hjulkapslene for 1966 Ford Thunderbirds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97873.html

Previous:
Next:

felger