Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Bestem Bolt Circle on Tire Felger

En hjulet bolt sirkel refererer til antall slepe hull i hjulet, som må samsvare med antall hjul pigger eller slepe bolt hull på bilens knutepunkt for hjulet til å passe på kjøretøyet. Hvis et hjul er lug mønster er ikke den rette for bilen din, vil det ikke passe. Fastsettelse av en slipeskivens boltemønster involverer både telle antall hull i hjulet og måling av hullene selv. Du trenger
Målebånd eller linjal
Vis flere instruksjoner
en

Tell antall hull i sentrum av hjulet der wheel studs eller hjulet lug bolter lysbilde. Hjulet vil generelt ha hvor som helst fire-åtte hull, avhengig av merke på bilen som det ble gjort. Mange eldre japanske biler bruker et hjul med fire hull, men de fleste nyere japanske biler og lastebiler bruke et hjul med fem hull. De fleste amerikanske biler bruker et hjul med fem slepe hull, men noen lastebiler bruke hjul med mer enn fem hull.
2

Mål avstanden fra den ene bolt hullet til bolten hull rett over fra den på hjul med fire og seks hull. På hjul med et ulikt antall hull --- fem, for eksempel --- mål fra én slepe hull til området halvveis mellom motstridende skruehullene. De vanligste avstander mellom slepe hull er 100 mm og 114,3 mm, selv om en rekke andre målinger eksisterer.
3

Kombiner antall hull i bolten sirkel med avstanden mellom dem, fastsettes i trinn 2, for å komme frem til måling av hjulet i bolt mønster. For eksempel, hvis hjulet har fire hull og hullene er 100 mm fra hverandre, har hjulet en bolt sirkel mønster av 4x100.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97902.html

Previous:
Next:

felger