Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan finne ut om du har Rare Felger

Felger er metalliske sylindere som støtter hjulene på en bil. Mens de er en viktig komponent i enhver bil, mange velger å oppgradere dem til dekorative felger som er flashier eller laget av dyrere materiale som krom. Felger har blitt en lukrativ forretning i auto-tilpasning industri og noen rim modeller er sjeldent og vanskelig å finne. Finne ut om du har sjelden felger krever noen undersøkelser fra flere kilder. Du trenger
Camera
Pen og pad
Vis flere instruksjoner
en

Besøk en bil tilpasse butikken. De vil ofte ha ansatte som kjenner ulike rim modeller og de kan se opp dine spesifikke felger i en prising guide for å gi deg en idé om både priser og hvor vanskelig felgene er å finne.
2

Se i auto magasiner som spesialiserer seg på å tilpasse siden de ofte vil ha informasjon om ulike rim modeller og design.
3

Kjør bilen til en auto show. Du vil være i stand til å møte ulike auto spesialister som kunne fortelle deg hvor sjelden dine felger er. Ta bilder av dine felger og skriv ned og modellnummer på forhånd slik at du kan snakke med eksperter, selv når bilen er ikke rundt for dem å se på.
4

Kontakt selskapet som produserte felger hvis du trenger informasjon. De vil ha poster på hvor mange av en bestemt rim modell er i eksistens. Lexani, Konig, Sprewell og Weld er alle kjente rim produsenter som kan ha nyttig informasjon for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97792.html

Previous:
Next:

felger