Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Wheel Offset Problemer

Hjulene på en bil påvirke mange aspekter av det , blant annet hvordan den ser ut, hvordan den håndterer og hvordan bilen føles på veien . Forskyvningen av skiven er den ene for å måle en hjulets montering og refererer til hvor hjulet sitter i forhold til navet monteringsflaten. Wheel Offset Beskrivelse

Forskyvningen av et hjul bestemmes delvis av hjulet i tilbaketasten . For å bestemme backspace , lå på hjulet med ansiktet ned . Mål avstanden fra hjulet festeflaten i sentrum av hjulet til den indre leppen av hjulet . Mål bredden av felgen fra den indre til den ytre leppe og dividere med to. Den resulterende positivt eller negativt tall er forskyvningen av hjulet .
Dårlig Montering

Et hjul er offset er en kritisk måling av hvorvidt en bestemt hjulet får plass på en bestemt kjøretøy. Hvis hjulet er feil offset, kan kjøretøyet ikke ser riktig ut, fordi hjulet kan stikke ut for mye eller være for langt bak fender leppe . Dekkene kan også gni på karosseriet og /eller fjæring og bremser .
Overdreven slitasje
p Hvis et hjul av feil innstilt , kan det føre stor slitasje på navet og suspensjon av kjøretøyet. Dette gjelder særlig hvis de utlignet styrkene hjulet lenger bort fra hub, noe som vil øke kreftene som virker på navet og suspensjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97793.html

Previous:
Next:

felger