Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan måle bakhjulet forskyvninger

Tilbake hjulet offset er forskjellen mellom senterlinjen av hjulet og den bakre montering overflaten av hjulet hub. Nøyaktige målinger er nødvendig for å fastslå forskyvningen av bilens bakhjul. En liten variasjon i målingen versus selve målingen vil gi deg feil offset dimensjon. Dette vil føre til at du kjøper og installerer feil hjul på bilen din. Et hjul med feil offset vil drastisk redusere bilens kjøreegenskaper og kjørekomfort. Du trenger
En utrettelig hjulet
Målebånd
Kalkulator
Steel regel
Vis flere instruksjoner
en

Stand en utrettelig hjulet oppreist. Mål avstanden fra utsiden av den bakre flens på utsiden av den fremre flens med et målebånd.
2

inn målingen til en kalkulator. Dele måling på to for å finne midten av hjulet.
3

Lay hjulet foran ansiktet ned på et flatt underlag. Still et stål regel på tvers av hjulet, over midten av monteringsflaten navet. Mål avstanden fra den eksponerte forsiden av monteringshylsen navet til bunnen av stål regelen med et målebånd.
4.

Subtraher målingen fra monteringsveggen navet til bunnen av stål regel fra senterlinjen line måling du bestemt tidligere. For eksempel vil en midtlinje måling av 3,75 inches minus en målt montering hub dimensjon på 3,25 gi en forskyvning på 0,50 eller 1/2 cm.
5

Multipliser motvirket av 25,4 konvertere standard måling til metrisk. For eksempel 0,50 multiplisert med 25,4 tilsvarer 12,7 eller 13 millimeter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97892.html

Previous:
Next:

felger