Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Black Out Felger

Etter å ha mørklagt felger er en måte å gjøre en uttalelse uten å gå med vanlig krom ettermarkedet felger. Mørklagt felger er helt svart med liten eller ingen annen farge viser. Du trenger ikke å betale mye for å få mørklagt effekt. Faktisk kan du bruke felger som er på bilen din nå. Du kan mørklegge din egen ettermarkedet eller fabrikk felger midt i oppkjørselen din. Du trenger
Bilvask såpe
skurebørste
Håndklær
voks og fett remover
maskeringstape
Masking papir
Black spray kan male
Spray kan fjerne strøk maling
Vis flere instruksjoner
en

Vask felgene med bilvask såpe og en skrubb børste for å fjerne all smuss og bremsestøv. Vask felgene godt og tørk dem med et håndkle. La dem tørke helt.
2

Place maskeringstape og papir på dekk, med start under kanten av felgen, for å holde maling overspray ut av dekkene. Bruk maskeringstape for å dekke luftventilen stammer på hver rim, slik at de ikke blir forseglet stengt med maling.
3

Spray tre lette strøk med sort maling på felgene, holder kan 6-8 inches fra overflaten. Hold strøk lys og selv slik at malingen ikke kjører. La hvert strøk tørke i 15 minutter hver.
4

Dekk mørklagt felger i to strøk med klarlakk maling, med de samme sprøyting teknikker som brukes for sprøyting svart maling. La siste strøk tørke i tre timer før du håndterer felger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97898.html

Previous:
Next:

felger