Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hva er nødvendig å installere 22 felger?

Større diameter hjul kan gjøre en stor forskjell når det gjelder bilens utseende. Større hjul tillate deg å installere bredere dekk, som ikke bare gjør bilen ser bedre ut, men kan øke sin håndtering og reaksjonsevne. Den 22-tommers hjul er definitivt på den større enden av hjulstørrelse spekteret, men er likevel en god oppgradering. Når du har de riktige 22-tommers hjul for bilens bolt mønster og riktig størrelse dekk, er alt som er igjen å gjøre for å installere dem. Gulv Jack

Bruk en tung plikt gulv jack å installere de nye 22-tommers hjul. De fleste biler kommer med små fabrikken knekt, men bruker disse bare i nødsituasjoner, siden de ikke er så stabil og trygg som en full størrelse gulvet jack. En større gulv jack gjør kort prosess med å løfte bilen opp i luften slik at du kan senke den på bukker og deretter fjerne de gamle hjul og installere de nye.
Jack Stands

Support bilen på en høy kvalitet sett med bukker mens du fjerner og installerer de nye hjulene. Når du heve bilen opp fra bakken med støttebenet, sitter på gulvet jack på riktig støtte punkt på ramme eller chassis. Du kan deretter senke bilen på støttebenet slik at at kjøretøyet er trygt støttet når du installerer nye hjul. Før du jekker opp en bil, så støtter den med bukker, ta kontakt med eierne manuell eller en workshop manual for de riktige jacking punkter på kjøretøyet slik at det ikke oppstår skade og du sikker støtte kjøretøyet.

hjulmutternøkkel

Fjern lug bolter som holder hjulene på kjøretøyet hub med en hjulmutternøkkel. Løsne festeboltene mens bilen står på bakken slik at hjulet ikke spinner mens du løsne lug nuts. Når bilen er løftet opp av gulvet jack og deretter støttet på jack stands, fjerne hjulmutternøkkel. Deretter ta av hjulet fra bilens hub og installere den nye 22-tommers hjul.
Torque Wrench

Når du har installert hjulene, tråd slepe nøtter tilbake på hjulet studs og stram med hjulmutternøkkel. Deretter løfter bilen opp de bukker, bruker gulvet jack. Fjern støttebenet og senke bilen tilbake på bakken. Bruk en momentnøkkel til riktig å trekke til mutrene til spesifikasjoner gitt av produsenten. Mest hjulmutrene er strammet til rundt 90 fot-pounds, selv om dette kan være mindre eller mer, avhengig av kjøretøyet. Konsultere eierne manuell eller en workshop manual for de riktige spesifikasjoner for slepe nøtter.
Diverse verktøy

Når du installerer nye hjul, vil du trenge noen diverse verktøy og forsyninger på hånden. Gummihansker eller mekanikk hansker vil beskytte hendene mot riper samt fra skitt og olje. Når du fjerner de gamle hjul, spray ned navet underlaget med et avfettingsmiddel og en fille før du installerer det nye hjulet på navet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97822.html

Previous:
Next:

felger