Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Paint eller pulverlakkering Wheels

Powder belegg og maling bilens hjul vil være den samme prosessen for både pulverlakkering og maleri . Gummi dekk må fjernes fra hvert hjul som du kommer til å være male , og hjulet må fylle ren og fri fra all olje og rusk . Det vil ta deg ca 24 timer til riktig fullføre denne prosessen , men du trenger riktig verktøy og arbeidsplass for å få dette gjort . Du trenger
Bensin
Cloth
hengende kroker
Powder frakk /maling
Spray pistol
Vis flere instruksjoner
en

Place rattet på en ren overflate som er helt fri for fukt . Fukt en klut med bensin og tørk ned hele overflaten av hjulet uten mangler et sted . Bensin vil fjerne olje på rattet sammen med annet avfall , og det er lett tilgjengelig . Vær forsiktig .
2

La bensin til helt fordampe som du henger opp hjulet på en hengende rack . Hjulet må være ut av bakken før du fortsetter.
3

Legg pulverlakkering eller maling inn i pistolen . Spray hele overflaten av hjulet i en side-til- side bevegelse inntil hele hjulet er dekket. Tillat pulveret frakk eller maling for å tørke i to timer , og deretter anvende en mer strøk. At hjulene til å tørke i 24 timer før du fjerner dem fra de hengende kroker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97876.html

Previous:
Next:

felger