Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Dekk til Rim Montering Guide

Når du passe dekk til bilen felger, er det viktig å vurdere flere målinger. Dekkdimensjoner omfatter bredde i millimeter av dekkets slitebane, sidevegg sideforhold og diameteren av hjulet. Det er også viktig å velge et dekk med en passende hastighet vurdering. Plukke de riktige dekk for bilens felger kan forbedre håndtering og ytelse, sikkerhet, gass kjørelengde og dekkslitasje. Bredde på dekk

første måling av et dekk er dens bredde. Dekkbredde er avstanden mellom venstre og høyre sidevegg av dekket, og den måles i millimeter. En bil rim kan romme et lite utvalg av dekk bredder. Generelt sett, som dekkbredde øker, ytelse og håndtering vil øke. Brede dekk også koste mer og litt redusere drivstofforbruk, siden det er økt kontakt med veien.
Dekkets sidevegg

Den andre delen av et dekk måling er forholdet av sideveggen til dekkbredde. Dette nummeret er skrevet som prosentandelen av dekkets bredde. Med andre ord, hvis sideveggen forholdet var 50, og høyden av sideveggen er 50 prosent av bredden av dekket. Mens dekk bredder måles i millimeter, er sidevegger målt i inches. Kortere sidevegger forbedre håndteringen av en bil, men øker sannsynligheten for rim skade.
Diameter

Diameter er den tredje delen av dekkets måling. Diameteren av felgen skal stemme overens med diameteren av dekket. Denne målingen varierer vanligvis fra 14 til 18 inches, men det kan være mer eller mindre avhengig av bilen, og hvorvidt eller ikke hjulet er en ettermarkedet felgen. Vanligvis, jo større diameter, jo bedre håndtering og heftig prislapp.
Hvordan skrive en Tire Måling

Et dekk som har en slitebane bredde 225 mm, en sidevegg-forhold på 50, og en diameter på 17 blir skrevet som 225/50/17. Hvert dekk har denne informasjonen på sin sidevegg og de fleste bilene vil ha den anbefalte dekkdimensjon i dørkarmen og produsentens manual.
Hastighet

siste komponenten tilpasning er hastighetsklasse. Selv om hastigheten vurdering av et dekk ikke endrer sin størrelse, kan det gjøre det uegnet for ditt kjøretøy. Det anbefales å kjøpe dekk med en hastighet vurdering som er lik eller overstiger den maksimale hastigheten på bilen din. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i dekkskade ved høye hastigheter. Høyere hastigheter kan koste mer enn lavere seg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97861.html

Previous:
Next:

felger