Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Refinish aluminiumsfelger i New Jersey

Hvis du eier et sett med aluminiumsfelger i New Jersey og trenger å Refinish dem, følger instruksjonene for å hindre at hjulene fra å være ferdig feilaktig og bli skadet. Den vanligste grunnen til at hjulene må lakkeres er slitasje på grunn av skraping mot fortauskanter eller andre grove gjenstander. Når dette skjer, hjulene riper eller bulker og den underliggende aluminium blir utsatt for elementene. Dette kan føre til rust og skade på resten av hjulet. Du trenger:
Aluminum polsk
Cotton pad
200-sandpapir
500-sandpapir
Vann
Cloth
plastduker
Tape
klarlakk aluminium finish
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør hver av hjulene med et hjul polish ved å bruke en liten sum til en bomullsdott og bruke den i sirkulære bevegelser til aluminium . Sørg for å treffe alle deler av hjulet, inkludert noen små sprekker. Denne prosessen vil fjerne løst smuss som kan ha samlet seg på veien.
2

Bruk en 200-sandpapir til sand ned hver av hjulene. Denne prosessen vil fjerne det meste av det gamle beskyttelse belegge og vil grovt opp av aluminium, slik at det nye lag med overflate for å feste bedre når den brukes. Fortsett ved å bruke en del av 500-sandpapir for å fjerne alt overflødig ferdig fra hjulet. Kontroller at hjulene er helt glatt før du fortsetter.
3

Vask felgene ned med såpe og vann for å fjerne biter av finish som kan ha fast til felgene mens sliping. Bruk en liten klut og tørk felger etter at renseprosessen er avsluttet. Ikke la noen fuktighet på felgene før du begynner neste trinn.
4

Påfør et strøk av hjulet polsk til hver av felgene. La polish 30 til 60 minutter for å tørke. Når hjulene tørr, bruk en bomullsdott å buff ut eventuelle feil som kan ha oppstått mens polering.
5

Dekk dekk og omkringliggende maling med plastduker og tape dem ned for å hindre dem fra å være ødelagt under neste trinn. Bruk en børste eller maling sprayer å bruke tre strøk klarlakk aluminium hjul finish til hvert av hjulene. Spray ett strøk om gangen, slik at en time mellom hvert strøk for målgang å tørke. Fortsette inntil tredje strøk er påført. Når det er tørt, er hjulet restaurering fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97785.html

Previous:
Next:

felger