Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan erstatte felger på Toyota Corolla

The Corolla er en av de mest populære modeller som Toyota noen gang har produsert, og er først og fremst kjent for sin relativt billig pris, god drivstofføkonomi og pålitelighet. Mest corollas kommer med relativt vanlig hjul fra fabrikken, ettersom dyrere hjul ville gjøre prisen på bilen selv gå opp. Å gjøre sine Corolla utseende bedre, mange eiere installere hyggeligere felger. Du trenger
Floor jack
New felger
Nye dekk (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvilken stil og størrelse på hjulet du ønsker. Det er mange alternativer når det gjelder hjul som får plass på Corolla. Hvis du vil se et bredt utvalg av forskjellige hjul, besøker en nettbutikk som selger hjul (se "Ressurser") og bla gjennom sitt utvalg av felger til du finner et utseende som du liker. Lokale hjul og dekk butikker er et annet godt sted å besøket slik at du faktisk kan se hjulene i person. Du kan gå med en større diameter og større hjul, men bare husk at du må ha nye dekk installert i tillegg.
2

Order eller kjøpe hjul du vil. Pass på at du bestiller hjulene med riktig bolt mønster og offset (der hjulet ligger i forhold til suspensjon), slik at de kan installeres på din Corolla. Corollas gjort fram til 2002 har en 4x100 bolt mønster, mens corollas gjort etter 2003 har en 5x100 bolt mønster. Butikken hvor du kjøper dine hjul vil være i stand til å sikre at du kjøper riktig bolt mønster.
3

Har nye dekk installert hvis du ikke bruker dine gamle dekk. Det er vanlig for personer som kjøper nye hjul til også å kjøpe et nytt sett med dekk for sin Corolla. Og hvis du har gått med en større diameter, større hjul du må installere nye dekk. Hvis du bruker et nytt hjul som er samme størrelse som den gamle hjul så kan du bruke dine gamle dekk. Dekk bør installeres av en profesjonell butikk på grunn av det faktum at montering og balansering tar spesialitet utstyr.
4

Installer hjulene på din Corolla. Dette kan gjøres ved butikken hvor hjulene ble kjøpt (med mindre du kjøpte hjulene via postordre) eller kan gjøres av eieren. Hvis du gjør det selv, begynne med å løsne slepe nøtter for hjulene. Heve bilen med et gulv jack. Fullføre fjerningen av hjulet ved å fjerne slepe nøtter og deretter dra hjulet ut av navet. Installer det nye hjulet på navet. Trekk til hjulmutrene. Senk Corolla til bakken. Fullfør stramme slepe nøtter i et kryss og tvers mønster. Det anbefales (men ikke nødvendig) å ha suspensjonen justert etter å ha nye hjul montert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97841.html

Previous:
Next:

felger