Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvor Er VIN på en 1948 Jeepster?

Gitt alder og sjeldenhet av originale Willys-Overland Jeepsters, hvis ikke kan det være vanskelig å finne bilen identifikasjonsnummer (VIN) av en Jeepster produsert i 1948. Siden VIN ikke er plassert i en enkel, standard plassering på alle Jeepsters, må du kanskje lete på flere steder. Chassis Number

Ifølge bilens originale manualen, er chassis nummer for bilen (vanligvis brukt i stedet for motoren nummer som VIN) som ligger i ett av to steder: enten ved fronten på venstre ramme side rail eller på gulvet oppover på høyre side av førersetet.
Engine Antall

Selv ikke vanligvis brukt som en VIN, motoren nummer kan også være nyttig eller interessant for samlere. Ifølge den opprinnelige håndboken, kan du finne motornummer (som begynner med "65411") under panseret, på forsiden øvre vannpumpe av motorblokken.

Andre mulige plasseringer

p Hvis VIN ikke er funnet i noen av de nevnte steder, kan du sjekke på passasjersiden brann vegg. Hvis den ikke er der, sjekk førersiden av brannmuren.
Steder i senere modeller

Hvis VIN er fortsatt ikke funnet, kan du sjekke noen av de steder som ble brukt for senere modell Jeepsters:. på dashbordet til venstre for rattstammen, baksiden av vinduspusser motor dekselet eller innenfor høyre forhjul bue

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97763.html

Previous:
Next:

felger