Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan kan du fjerne Coat felger?

Felger er en av de mest passelig deler av en bil. Du kan kjøpe felger i en rekke ulike størrelser og design, slik at du kan tilpasse bilen din så mye du vil. Et klart strøk påføres før felgene forlater fabrikken og bidra til å forebygge riper og holde felger ren. Imidlertid må klarlakk for å bli erstattet med noen års mellomrom for å holde felger ser ny. Du trenger
Floor jack
Lug mutter skiftenøkkel
Jack står
Car såpe
Bucket
Hose
Myk børste
Stålull
Flytende sandpapir
Rubbing alkohol
Rags
Urethane klarlakk maling
Myk pensel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på alle fire hjul. Skyv jekken under forakselen på bilen, jekker den opp og fjerne begge forhjulene. Plasser en jack stå bak hvert hjul hub for å støtte foran bilen som du jekke opp ryggen og fjern bakhjulene. Sett en jack stå bak hver bakhjulnavet å holde bilen støttet når du legger til en klarlakk til felgene.
2

Ta hjulene til et dekk butikk og spørre ha en profesjonell fjerne dekkene fra felgene. Tire fjerning krever spesialiserte verktøy som de fleste bileiere har, et dekk butikk kan fjerne dem uten å skade felgene
3

Still dine felger på en flat, godt ventilert arbeidsflate. for eksempel en innkjørsel og tilsett 2 oz. av bilen såpe til en bøtte, fylle den med vann. Dypp penselen i såpe og forsiktig skrubbe hver av dine felger å fjerne brems støv og skitt som har samlet seg på overflaten. Skyll med vann fra slangen og la felgene å lufttørke.
4

Påfør nok væske sandpapir for å dempe stålull og buff felgene å fjerne overflate riper stede i metall. Flytende sandpapir har en fin, sandete tekstur som sliper ned grunne riper uten å grave for dypt inn i felgen.
5

Fukt en klut med isopropanol og tørk ned hver rim, rengjøring av noen ørsmå metallpartikler produsert under sliping prosessen. Skyll felgene igjen med slangen for å vaske vekk eventuelle gjenværende maling eller smuss som kan føre til at klarlakk å boble eller skrelle.
6

Åpne din uretan klarlakk maling og kombinere komponentene, og erstatter lokket og rister forsiktig før du lar malingen til å hvile i en time for riktig blanding. Uretan klarlakk er laget av to separate kjemiske komponenter som kombineres for å frakk og beskytte felger mens resterende fleksibel og skinnende.
7

Brush et tynt lag med klarlakk over overflaten av hver rim, ta vare å få klart ned i hjørnene av felgen din. La første strøk for å sette i ca tre timer til det blir klebrig, deretter bruke en andre strøk. Legg et strøk tre timer etter den andre, slik at felgene å sette i minimum 72 timer etter siste strøk for å tillate det å riktig herde før remontering dine dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97874.html

Previous:
Next:

felger