Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hva er OEM Wheels?

Hjulene på bilen eller lastebil er noen av bilene de viktigste aspekter. Avhengig av typen av hjulet kan de bidra til bedre ytelse samt et bedre utseende. Hjulene kan også være en forvirrende gjenstand for de som ikke er kjent med dem og den spesifikke ordene som er brukt i referanse til dem. Det er to hovedkategorier av hjul, som er OEM og ettermarkedet hjul, selv om de to typer hjul er ofte laget av de samme hjulet selskaper. Definisjon av OEM

OEM er et akronym som brukes i bilindustrien som står for Original Equipment Manufacturer. OEM refererer til alle deler, inkludert hjul, som kan er utstyrt på en bil som det er levert fra fabrikken. Hjul som ikke er OEM er referert til som ikke-original, ettermarkedet eller andre begrep som refererer til det faktum at hjulene ikke opprinnelig kommer på kjøretøyet.
Typer OEM Wheels

OEM hjul kommer i to forskjellige typer, stål og legering. Stålfelger er billigere å lage, og er vanligvis brukt som en "base" hjul på biler som er ment å være billigere enn modeller som er tungt optioned. Stålfelger brukes også ofte på lastebiler. Den andre typen OEM hjulet er lettmetallfelger, som er langt sterkere og penere enn en stålfelg. Lettmetallfelger er vanligvis laget av legert aluminium.
Hvem gjør OEM Hjul

OEM hjul er vanligvis laget av de samme selskapene som gjør ettermarkedet hjul, men i stedet for å ha hjulet maker logo på hjulene, er produsentens navn på rattet. Bilprodusenter har hjul selskaper gjør hjulene for sine kjøretøy til deres spesifikasjoner.
Fordeler med OEM Hjul

OEM hjul på et bestemt kjøretøy kan være ønskelig av flere grunner. De sørger for at bilen er original, noe som kan bidra til å opprettholde verdien av det. Dersom OEM hjulene har blitt erstattet med uoriginale, ettermarkedet hjul, kan verdien av kjøretøyet bli negativt påvirket. Produsenter har ofte høyere standarder for deres OEM utstyr enn ettermarkedet rattet beslutningstakere, som noen ganger av lavere kvalitet og engineering. En annen potensiell nytte av OEM hjul er at de kan se mer riktig på et gitt kjøretøy enn ettermarkedet eller uoriginale hjul, siden de ble utformet og valgt spesielt for bilen at de er montert. Ettermarkedet hjulene ofte ikke ser rett på en bil hvis utformingen av hjulet ikke utfylle design av kjøretøyet. OEM hjul på brukt markedet er ofte billigere enn ettermarkedet legeringer siden bilprodusenter har så mange hjul laget for bilene de gjør.
Ulemper av OEM Wheels

Sammen med fordeler, kan OEM hjul potensielt ha noen ulemper. På grunn av kostnads ​​begrensninger, er OEM hjulene ofte laget av stål, som er tyngre enn legering og bøyer seg lettere. Stålfelger også er ikke så attraktiv som lettmetallfelger og er vanligvis malt sølv eller svart. OEM lettmetallfelger er ofte tyngre enn ettermarkedet legeringer, som er en av grunnene til at bileiere ofte erstatte sine OEM hjul med høyere kvalitet ettermarkedet legeringer hjul. På kjøretøy utstyrt med stålfelger, hjulene ofte oppgradert med aluminiumsfelger for en ytelse og utseende oppgradering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97848.html

Previous:
Next:

felger