Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan Paint Felger Bronze

Etter år med slitasje, vil bilen felger få overfladiske riper og en tung frakk av brems støv, som kan slå felgene svart. Disse riper og brems støv vil gjøre et hjul ser skitne, selv om det bare ble rengjort. Heldigvis finnes det en enkel og rimelig måte å bøte på dette problemet. Male felger hjemme er en enkel gjør-det-selv-jobb som kan legge eget preg på bilen din. Du trenger:
Bil jack og står
Flytende oppvaskmiddel
Sponge
Bucket
Butikk filler
400 -, 600 og 1000-sandpapir
Aceton
maskeringstape
Metal primer
Bronse hjulet maling
Rim klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hjulene fra bilen ved hjelp av en bil jack og jack stands.
2

Vask hjulene med flytende oppvaskmiddel blandet i en bøtte. Oppvaskmiddel vil stripe voks ut av overflaten av hjulet for en bedre ser maling jobb. Tørk hjulene når de er rene.
3

Sand hjulene med 400-sandpapir. Sand hjulene en andre og tredje gang med 600 - da 1000-sandpapir. Gradvis økende korningen på sandpapir gir deg en mye glattere finish når du male hjulene. Pussing vil også tillate malingen til å feste bedre og varer lengre.
4

Vask hjulene en gang med oppvaskmiddel og tørk dem av. Suge en fille i aceton og tørk overflaten av hjulene. Aceton vil fjerne alt som såpe og sliping savnet. Tørk av med en tørr butikk fille.
5

Dekk hvert dekk med maskeringstape for å unngå maling fester seg til den.
6

Spray hjulene med en primer egnet for type metall hjulene er laget av. Vent til primeren tørke følge produsentens anvisninger,
7

spraye en bronse farge maling på overflaten av hvert hjul. Mens bilindustrien maling brukes til grillework og andre metall trim vil gjøre jobben godt, det er maling laget spesielt for bruk på bil hjul tilgjengelig på de fleste auto deler forhandlere. Vent 10 minutter mellom hvert strøk med maling. Avhengig av den forrige fargen på hjulet ditt, må du kanskje bruke flere strøk med maling.
8

Spray hjulet klart belegg på hjulene. Klarlakk gir glans og beskytter din nye maling jobb. Vent til strøk tørke i 10 minutter deretter på nytt. Mange vil bruke minst to strøk med klarlakk til hjulet. Konsultere klarlakk produsentens anvisninger for anbefalinger.
9

La hjulene tørke i minst 24 timer i en garasje eller skur før du setter dem på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97863.html

Previous:
Next:

felger