Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> felger >> Content

Hvordan bygge din egen felgen Tegninger

Kjøretøy er en del av hverdagen, og mange mennesker har tatt til å tilpasse dem. En måte å tilpasse et kjøretøy er å legge til egendefinerte felger. Design din felger og sende dem til en maskin butikk som bygger tilpasset design. Disse butikkene vil lage ditt design ut av aluminium, standard metall som brukes i rim konstruksjon, eller titan-baserte metal hvis du har penger, slik at du kan bruke din spesialdesignede felger på bilen din .. Du trenger
Computer
Vis flere instruksjoner
en

Tegn en sirkel på et stykke papir. Alle felger er sirkulære siden dekkene er sirkulær.
2

Bestem hvor skruehullene vil gå på den tilpassede felger. For å gjøre dette, måler avstanden fra bolthullene fra sentrum av felgen som er på kjøretøyet. Notere ned spesifikasjoner på papiret. Tegn boltehull inne sirkelen din. Trekke dem så nært som mulig til hvordan de er på den virkelige felgen.
3

Uavgjort design inne i sirkelen som ikke forstyrrer skruehullene. Det er her du kan la din kreative side gå på jobb. For eksempel kan du tegne miniatyr flammer rundt skruehullene. Når du tegner disse designene, note på papiret hvis de skal være etset i felgen materiale eller hvis disse områdene er å bli kuttet ut.
4

Kontakt en lokal maskin butikk som tilpasser metalldeler . Spør om teknikerne vil bygge din design til dine spesifikasjoner. Maskin butikker har de riktige verktøyene, inkludert en high-powered metall carving dreiebenk, og sertifiserte teknikere å skikkelig lage din spesialdesignede felger. Send inn ditt design med alle dine spesifikasjoner. Teknikerne vil skjære felgene for deg med presisjon og ferdighet som er nesten umulig hjemme.
5

Bruk den tilpassede felger til bilens dekk. Ta bilen til en sertifisert dekkservice sentrum, der fagfolk vil balansere dekkene og bruke felgene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/rims/97816.html

Previous:
Next:

felger